Market

Πρόσεχε το δρόμο, όχι το κινητό

Η COSMOTE ευαισθητοποιεί για την ανεύθυνη χρήση κινητού στην οδήγηση 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130282-295055.jpg

Κάθε μέρα που κυκλοφορούμε στο δρόμο παραμονεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Οι συγκυρίες που μπορούν να προκαλέσουν ένα ατύχημα είναι πολλές φορές απρόβλεπτες. Δεν θα έπρεπε όμως να μειώνουμε τις πιθανότητες αντιμετωπίζοντας την οδήγηση με πλήρη υπευθυνότητα;

Σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν ότι η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση, θέτει σε κίνδυνο τόσο τη δική τους όσο και την ασφάλεια των άλλων. Ωστόσο πολλοί συνεχίζουν να το αγνοούν. Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα κατά την οδήγηση μας βάζει σε πειρασμό και η λυπηρή αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή όλοι το έχουμε κάνει. Ένα απλό μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα στην οδήγηση όμως δεν παύει να μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες.

Για την COSMOTE, η ασφάλεια των ανθρώπων και η υπεύθυνη χρήση των τεχνολογιών που προσφέρει είναι προτεραιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε μια σειρά ενεργειών που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και έχει στόχο να τους παροτρύνει στην υπεύθυνη χρήση του κινητού κατά την οδήγηση. Το πρώτο βήμα έγινε με ένα βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν την μεγάλη έξοδο του Πάσχα, το οποίο απευθυνόταν στο κοινό με ένα συγκινητικό μήνυμα ζωής: «Η ασφάλεια σου και η ασφάλεια των άλλων, είναι σημαντικότερη από ένα μήνυμα SMS ή ένα τηλεφώνημα».

Η συνέχεια ήταν μια διαφορετική, βιωματική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για να βάλει όλους να σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο εκεί που συμβαίνει, στον δρόμο. Ένα διαφορετικό ασθενοφόρο έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους μόνο που αντί για σειρήνα είχε ήχους από ringtones και sms notifications. Στόχος ήταν να δείξει με άμεσο τρόπο ότι κινητό και οδήγηση είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Όσο σημαντικό κι αν είναι, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στο δρόμο δεν είναι πιο σημαντικό από τη ζωή. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που θέλει να 'στείλει' η COSMOTE και που πρέπει πάντα να θυμόμαστε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ