Market

Το αερόστατο που σε πάει στη Σέριφο

Super καλοκαιρινός διαγωνισμός από το Perrier

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129902-293905.jpg

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα. Το μόνο που σκεφτόμαστε πια είναι ένα νησί χαμένο κάπου στο Αιγαίο. Θάλασσα, ήλιος, χαλάρωση και κάτι να μας δροσίζει. Ένα Perrier είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Πώς όμως φτάνουμε σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό, ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην κάψα της Αθήνας; Μα είναι απλό. Με ένα αερόστατο!

Πώς; Δεν μας πιστεύεις; Τότε μπες στο www.extraordinaire-quest.perrier.com και δες και μόνος/ η σου! Πρόκειται για ένα super διασκεδαστικό και extraordinaire παιχνίδι που έφτιαξε το Perrier για να μας στείλει διακοπές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τους extraordinaire χαρακτήρες του παιχνιδιού που κρύβονται στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Πρώτα διάλεξε τον χαρακτήρα σου (έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε έναν Barman, σε ένα sexy girl και σε ένα…γορίλα). Έπειτα ακολούθησε τα στοιχεία-hints που σου δίνονται και σκέψου σε ποιο σημείο του κόσμου κρύβεται ο χαρακτήρας σου. Τέλος μετακίνησε το αερόστατο του Perrier στο αντίστοιχο σημείο του χάρτη.

Όσους περισσότερους προορισμούς βρίσκεις με επιτυχία, τόσες περισσότερες συμμετοχές διεκδικείς για να κερδίσεις ένα τριήμερο στη Σέριφο μαζί με όλη την παρέα σου και το εντελώς καλοκαιρινό Perrier. Μην το σκέφτεσαι! Παίξε το παιχνίδια και ετοίμασε τη βαλίτσα σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ