Advertorial

Σε αυτά τα διαγνωστικά κέντρα κάνετε rapid test και τις Κυριακές

Προγραμματισμός ραντεβού ηλεκτρονικά, μέσω online booking, αλλά και τηλεφωνικά.

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Covid-19:  Rapid test σε προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια
© Affidea

Η Affidea προσφέρει rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού για οικογένειες και σχολεία.

Στον όμιλο Affidea το μότο των ημερών «υγεία πάνω από όλα» γίνεται πράξη και όπως φαίνεται αποτελεί την βάση για τη λειτουργία των διαγνωστικών κέντρων. Τόσο διαχρονικά, όσο και από την έναρξη της πανδημίας, όποιος έχει επισκεφθεί κάποιο από τα κέντρα, θα έχει διαπιστώσει ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εξεταζόμενους. Μετά από δυο χρόνια και πέντε πανδημικά κύματα, αν κάτι έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει, αυτό είναι ότι η συνεισφορά στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής υγειονομικής κρίσης έχει σημασία όταν γίνεται καθημερινά με όλους τους τρόπους και τα διαθέσιμα μέσα.

Σε ότι αφορά συγκεριμένα τα τεστ covid, τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Affidea έχουν την καλή φήμη ότι ανήκουν σε αυτά που προσφέρουν την ανίχνευση του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) αξιόπιστα αλλά και σε προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια.

Κάναμε την έρευνά μας για να μάθουμε λεπτομέρειες και καταρχήν εκπλαγήκαμε ευχάριστα διότι σχεδόν δεν πρόλαβε να χτυπήσει το τηλέφωνο και καταυθείαν το απάντησαν από το τηλεφωνικό κέντρο. Όταν ζητήσαμε να μας εξηγήσουν αναλυτικά για τον τρόπο διενέργειας των τέστ, μας ενημέρωσαν ότι η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν ραντεβού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων της Affidea, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-25 λεπτά.

Τεστ τις Κυριακές

Covid-19:  Rapid test σε προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια
© Affidea

Στα επίσης καλά νέα, το δίκτυο δειγματοληψίας της Affidea είναι ευρύ, οπότε δεν συναντά κανείς ουρές ή συνωστισμό αλλά αντιθέτως η εξυπηρέτηση είναι άμεση και πολύ επαγγελματική. Επιπλέον, εσχάτως ανακοινώθηκε ότι το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και τις Κυριακές. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ειδικά για το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές, αλλά και γενικά για όλους όσοι χρειάζονται αρνητικό τεστ για να μπορέσουν να εργαστούν ή να κάνουν τις δραστηριότητές τους κάθε Δευτέρα, η επέκταση του ωραρίου είναι σωτήρια. Πόσες φορές βρεθήκαμε σε τέλμα καθώς ενώ έπρεπε να κάνουμε τεστ την Κυριακή χρειάστηκε να πάμε σε μακρινές περιοχές ή να περιμένουμε με τις ώρες σε μια ουρά; Ευτυχώς, αυτή η ταλαιπωρία τελειώνει καθώς το δίκτυο της Affidea διαθέτει διαγνωστικά κέντρα σε διάφορα σημεία με τους χώρους και το προσωπικό να αποπνέουν μια ασφάλεια και σιγουριά ότι τίποτα δεν αφήνεται στην "τύχη".

 

Επαγγελματισμός και ενημέρωση

Πέρα από τα μέτρα τα οποία τηρεί απαρέγκλιτα όλο το δυναμικό των διαγνωστικών κέντρων, γεγονός όχι και τόσο αυτονόητο ειδικά όταν οι ρυθμοί είναι έντονοι, αυτό που μας εντυπωσίασε είναι ότι όταν ρωτήσαμε στη γραμματεία αλλά και το νοσοκόμο που πήρε το δείγμα (πολύ διακριτικά, χωρίς πόνο ή ενόχληση), είναι όλοι ενημερωμένοι σχετικά με το επιστημονικό πρωτόκολλο διενέργειας των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων και μας ενημέρωσαν λεπτομερώς. 

Οι άνθρωποι της Affidea παραμένουν στη διάθεση του κοινού καθημερινά και... ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα μπορείτε:

  • Να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση ηλεκτρονικά μέσω του online booking
  • Να καλείτε στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του Κέντρου που επιθυμείτε.
  • Να στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com ή στο e-mail του Κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • Να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας www.affidea.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ