Advertorial

«Η μέθοδος των Γουίλιαμς»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα

Η αληθινή ιστορία των αδερφών Γουίλιαμς κάνει τον Γουίλ Σμιθ Νο1 φαβορί για το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
king-richard.jpeg

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Η μέθοδος των Γουίλιαμς» στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax.

Ο Γουίλ Σμιθ ήταν εδώ και καιρό το μεγάλο φαβορί για το Όσκαρ του Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή στην ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς», όμως τελικά φαίνεται ότι η ταινία που λατρεύτηκε από κοινό και ειδικούς είναι έτοιμη για ακόμα σπουδαιότερα επιτεύγματα. Η αληθινή ιστορία των αδερφών Γουίλιαμς και του πατέρα τους, όπως καταγράφηκε από τον Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν έχει 6 υποψηφιότητες στα βραβεία της Ακαδημίας και στην Ελλάδα η επίσημη πρεμιέρα της έρχεται την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο Νιρβάνα Cinemax στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) από την Tawneer.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ (King Richard) - Official Trailer

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζίμε τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύοακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τουςκαι την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβληταεμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Για τον πρωταγωνιστή και παραγωγό της ταινίας Γουίλ Σμιθ, η ιστορία της Μεθόδου τωνΓουίλιαμς είναι η ιστορία μίας απίθανης ομάδας. «Όλοι κάνουμε απίθανα όνειρα. Η ιστορία του Ρίτσαρντ και της οικογένειας του είναι το αμερικάνικο όνειρο. Είναι λίγα τα μέρη στη Γη που η Βένους και η Σερένα θα τα κατάφερναν. Στον πυρήνα της η ταινία μιλάει για την επιθυμία να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου και την ψυχική δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια».

king-richard-1.jpeg

Ο σκηνοθέτης Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν λέει για τη δυναμική της οικογένειας: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ιστορία είναι οικογενειακή. Τα μέλη των Γουίλιαμς μου είπαν για τη μητέραπου δούλευε διπλές βάρδιες για να έχουν φαγητό. Ο Ρίτσαρντ έκανε πολλές δουλειές. Αλλάόλες οι αδελφές πήγαιναν στα γήπεδα τένις. Βοηθούσαν στις προπονήσεις μέχρι να βραδιάσει. Αυτές οι μεγαλύτερες αδελφές βοηθούσαν τις μικρότερες κι αυτό μου φάνηκε απίστευτο. Η ιστορία έπρεπε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη». Ο πρωταγωνιστής Σμιθ εξηγεί: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, πριν ακόμα αποφασίσω νακάνω την ταινία, ότι ο Ρίτσαρντ είχε προβλέψει προφητικά την εξέλιξη. Είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για τις καριέρες τους δύο χρόνια πριν ακόμα γεννηθούν τα κορίτσια. Μοιράστηκε την προφητεία του με τη γυναίκα του και έπρεπε να κάνουν αυτά τα δύο παιδιάπου θα γίνονταν οι δύο πρώτες αθλήτριες στον χώρο. Μου φάνηκε απίστευτο, είναι μία τόσο δυνατή ιστορία για την πίστη, την αγάπη, την οικογένεια και τον Θεό».


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ