Advertorial

Οι καλύτερες σειρές που βγαίνουν πριν το τέλος του 2021

Νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα; Και όμως το 2021 θα κλείσει επικά. Ο προορισμός είναι γνωστός και δεν είναι άλλος από την COSMOTE TV!

woman_guest.jpg
Έφη Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέες σειρές στην COSMOTE TV μέχρι το τέλος του 2021
© COSMOTE TV

Οι καλύτερες σειρές που έρχονται στην COSMOTE TV.

To επεισοδιακό 2021 φτάνει στο τέλος του, αποχαιρετώντας μας με μεγάλες πρεμιέρες σειρών, μεταξύ των οποίων, το πολυαναμενόμενο μετα-αποκαλυπτικό έπος, Station Eleven για έναν κόσμο ρημαγμένο από μια πανδημία. Πιο επίκαιρη από ποτέ, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα, παρουσιάζοντας μια συγκλονιστική ιστορία, με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ σε guest ρόλο και τον Χιμές Πατέλ (Tenet, Yesterday) να πρωταγωνιστεί. Πίσω από την πολλά υποσχόμενη παραγωγή «κρύβεται» ο σεναριογράφος του The Leftovers, Πάτρικ Σόμερβιλ.

Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις θα συνεχιστούν με τη μαύρη κωμωδία The Outlaws, με τον βραβευμένο με OSCAR, Κρίστοφερ Γουόκεν. Πλάι του θα δούμε και τον βραβευμένο με Emmy Στίβεν Μέρτσαντ (The Office), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Για τους φαν της κωμωδίας, το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει η σύγχρονη, τηλεοπτική αφήγηση της διάσημης νουβέλας του Όσκαρ Ουάιλντ, The Canterville Ghost.

Station Eleven

Νέες σειρές στην COSMOTE TV μέχρι το τέλος του 2021
© COSMOTE TV

Είκοσι χρόνια αφότου η «γρίπη της Τζόρτζια» αφάνισε το 99,9% του πληθυσμού, επιζώντες σε διαφορετικές χρονικές περιόδους προσπαθούν να ξαναχτίσουν και να φανταστούν τον κόσμο από την αρχή, διατηρώντας όμως τα καλύτερα στοιχεία από αυτόν που χάθηκε. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με τριπλό επεισόδιο αποκλειστικά στην COSMOTE TV 48 ώρες μετά τις ΗΠΑ, το Σάββατο 18/12 στις 22.00 (COSMOTE SERIES HD).

Station Eleven  | COSMOTE SERIES HD

The Outlaws

Νέες σειρές στην COSMOTE TV μέχρι το τέλος του 2021
© COSMOTE TV

Εφτά άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συλλαμβάνονται για μικροαδικήματα και καλούνται να συνεργαστούν για την ανακαίνιση ενός κτιρίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής εργασίας που τους επιβάλλεται από το δικαστήριο. Ξαφνικά βλέπουν την τύχη τους να αλλάζει, όταν ανακαλύπτουν θαμμένη στο έδαφος μια τσάντα γεμάτη χρήματα, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιοι πολύ επικίνδυνοι άνθρωποι την αναζητούν απεγνωσμένα. Το The Outlaws θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 22/12 στις 21.00 (COSMOTE SERIES HD).

The Canterville Ghost

Νέες σειρές στην COSMOTE TV μέχρι το τέλος του 2021
© COSMOTE TV

Ένας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας (Άντονι Χεντ – Buffy the Vampire Slayer, Ted Lasso) στον τομέα της τεχνολογίας, αγοράζει τη γραφική έπαυλη Canterville Chase ως εξοχική κατοικία για τον ίδιο και την οικογένεια του, αγνοώντας ότι θα συγκατοικήσει με ένα φάντασμα που παραμένει στο οίκημα για αιώνες. Γιατί, όμως, αυτή η χαμένη ψυχή βρίσκεται ακόμα εντός της οικίας και ποιο ήταν το ολέθριο έγκλημα της; Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24/12 στις 22.00 (COSMOTE SERIES HD).

Αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, ολόκληροι οι κύκλοι των Station Eleven, The Outlaws και The Canterville Ghost θα είναι διαθέσιμοι στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ