Advertorial

Why I love my Garmin: Ρένος Ρώτας

Ο ηθοποιός κάνει τον απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει και μας αποκαλύπτει ποιο gadget τον βοηθά στην αυτοβελτίωση!

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρένος Ρώτας μιλά για το θέατρο και τον αθλητισμό
© Garmin/ Ρένος Ρώτας

Ο Ρένος Ρώτας μας μιλά για την αγάπη του για τον αθλητισμό και γιατί δεν αποχωρίζεται ποτέ το Garmin Smartwatch του.

Ο Ρένος Ρώτας, έκανε «απόβαση» στη μικρή οθόνη μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Οι Συμμαθητές» και αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό. Ωστόσο, αν και είναι μόλις 30 ετών, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει και τους θεατρόφιλους μέσα από τα έργα στα οποία πρωταγωνιστεί. Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, πάντα ήρεμος και χαμογελαστός, κάπου ανάμεσα σε πρόβες, γυρίσματα και παραστάσεις, βρίσκει χρόνο και προπονείται καθώς, εκτός των άλλων, είναι και δρομέας μεγάλων αποστάσεων. 
 
Απολογισμός 2021, τι κρατάς και τι αφήνεις;
 

Το πρώτο τρίμηνο του 2021 το αφήνω πίσω. Ανασφάλεια, μετεωρισμός, ψυχολογικά και οικονομικά αδιέξοδα. Κρατάω το τελευταίο τρίμηνο. Μπόλικη δημιουργική δουλειά με υπέροχους συνεργάτες. Στο θέατρο η παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και στην τηλεόραση η σειρά «Μόλις Χθες», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου. Μέσα σε αυτό το γεμάτο πρόγραμμα, θα μου μείνουν αλησμόνητοι δύο σπουδαίοι δρομικοί αγώνες. Τα 25χλμ στον πανέμορφο αλλά και πολύ απαιτητικό γύρο των Σπετσών και 42χλμ στον αυθεντικό Μαραθώνιο.

Ο Ρένος Ρώτας μιλά για το θέατρο και τον αθλητισμό
© Garmin/ Ρένος Ρώτας

Πως θα περάσεις τις γιορτές;

Οι γιορτές είναι γεμάτες παραστάσεις, καθώς τα Χριστούγεννα είναι θεατρική περίοδος! Αλλά και τα γυρίσματα δε θα σταματήσουν πολλές μέρες. Οπότε ξεχνάμε το ρομαντικό τριήμερο σε βουνό με τζάκι και ζεστή σοκολάτα.

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Θεμελιώνει την αυτοβελτίωση. Η καταγραφή των προπονήσεων μου με λεπτομερή δεδομένα, παίζει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μου! Μετά από κάθε προπόνηση ενδυνάμωσης, μπορώ να ελέγξω με αναλυτικά στοιχεία ποιες μυϊκές ομάδες έχω γυμνάσει. Επιπλέον, είναι ένα πραγματικό εργαλείο και στην καθημερινότητα μου. Ειδικότερα αυτή την περίοδο που το πρόγραμμα είναι.. «φουσκωμένο», λειτουργίες όπως η παρακολούθηση του στρες και η βαθμολογία του ύπνου, μου είναι παραπάνω από χρήσιμες και με βοηθούν να διατηρώ τις ισορροπίες.

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

Το εντατικό πρόγραμμα παραστάσεων και γυρισμάτων συνεχίζεται μέχρι το Πάσχα. Θα προσπαθήσω μέσα σε αυτό να «χωρέσω» προπονήσεις εξειδικευμένες στο τρίαθλο, καθώς το Μάιο θα ήθελα να συμμετάσχω στο πολυαναμενόμενο Spetsathlon!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ