Advertorial

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μια νέα αγοραστική εμπειρία για τα online ψώνια

Αναβαθμισμένη εμπείρια στο AB Eshop (www.ab.gr) τώρα που το online shopping έγινε μονόδρομος

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
online-shopping-ab-basilopoulos.jpg

Το AB Eshop είναι για σένα που θέλεις να έχεις στη διάθεσή σου 11.000 προϊόντα, 2.000 προσφορές κάθε μέρα, άριστη εξυπηρέτηση και αμέτρητες επιλογές.

Το online shopping έγινε από τάση της εποχής, μονόδρομος. Το νέο lockdown, η ανάγκη προστασίας από την πανδημία και αποφυγής συνωστισμού, αλλά και η ανάγκη να διατηρούμε μια αίσθηση “κανονικότητας” στην καθημερινότητά μας, μας στρέφει ολοένα και πιο συχνά στα πληκτρολόγια και τις οθόνες υπολογιστών και έξυπνων συσκευών. Και από εκεί στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στην πρώτη καραντίνα η αύξηση των πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικών καναλιών ήταν κατακόρυφη. Όχι πάντα χωρίς προβλήματα, αφού ο κορονοϊός αιφνιδίασε την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο και οι ελλείψεις, καθυστερήσεις στην παράδοση, ακυρώσεις κλπ. ήταν σε έναν βαθμό αναπόφευκτες. Κάποιες εταιρείες αποδείχθηκαν πιο ευέλικτες, πιο έτοιμες και πιο δυνατές για να αντιμετωπίσουν τη νέα πρόκληση με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, προς όφελος των καταναλωτών και της αγοράς.

Το δεύτερο lockdown βρήκε την ΑΒ Βασιλόπουλος εφοδιασμένη με το Ηome Shop Center. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καινοτόμα δομήμε ποικίλα μοντέλα αναπλήρωσης και παράδοσης που εξυπηρετεί αποκλειστικά παραγγελίες μέσα από το AB Eshop. Στις εγκαταστάσεις του, στην περιοχή της Αττικής, δεν θα βρεις πελάτες, παρά μόνο ανθρώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος να γεμίζουν “καλάθια” - ένα από αυτά μπορεί να είναι το δικό σου. Και όχι λίγους, καθώς το λεγόμενο “darkstore” της αλυσίδας, μια επένδυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα €10εκατ, δημιούργησε ήδη 200 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες σταδιακά θα γίνουν 400!

ab_eshop-01.jpg

Το Home Shop Center διαθέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και “έξυπνες” εφαρμογές στη διαχείριση και λειτουργία του, οι οποίες διασφαλίζουν:

  • Ταχύτερη εξυπηρέτηση
  • Βελτιστοποίηση στη διανομή και την παράδοση τωνηλεκτρονικών παραγγελιών
  • Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων
  • Εμπλουτισμένη ποικιλία προϊόντων
  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας
  • Αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία

Ταυτόχρονα, το AB Eshop έρχεται πια ακόμη πιο κοντά σου και σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδας μέσα από νέες υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει κάθε μέρα 2.000 προσφορές, για μεγαλύτερη οικονομία. Με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια. Με την άνεση του σπιτιού σου!

ab_e-shop3.jpg

Πώς;
Με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορείς να παραλάβεις τα online ψώνια σου στο σπίτι ή από το κατάστημα ΑΒ της επιλογής σου.

Με την υπηρεσία “Παράδοση στο σπίτι” που εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, μαζί με 21 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λαμία,Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα, Χίος). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στην Άμφισσα και την Κομοτηνή.

ab_e-shop_collect.jpg

Ή με την υπηρεσία “Παραλαβή από το κατάστημα” (AB Collect), που σου επιτρέπει να κάνεις online τις αγορές σου, μέσα από το ΑΒ Eshop, και να παραλαμβάνεις έτοιμη την παραγγελία σου από κατάστημα ΑΒ -ήδη, σε 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα σε ακόμη περισσότερα.

Και αν βιάζεσαι, με online αγορές από το delivery.gr, ελάχιστη παραγγελία €25 και ποικιλία 3.000 προϊόντων, έχεις την ΑΒ στην πόρτα σου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε μόλις 2 ώρες!

ab_e-shop_v.jpg

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύουν διαρκώς στο να σου προσφέρουν αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κάθε καλάθι είναι ξεχωριστό, μοναδικό, όπως αυτός που το “γεμίζει”. Για αυτό και σου δίνουν επιλογές για να βρεις τον τρόπο που σου ταιριάζει για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Περισσότερα: https://www.ab.gr/el/order-services

ΠΡΟΣΦΑΤΑ