Advertorial

Απόκτησε το πιο ερωτεύσιμο look σε 3 βήματα

Και κέρδισε ένα συλλεκτικό σετ μακιγιάζ της L’Oréal Paris

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
oap_makl_rougesignature_empowereds_stillluma_dmi_image_na_no-cta.jpg

Διαγωνισμός LOOKmag & L’Oréal Paris: 3 συλλεκτικά σετ μακιγιάζ Valentine's Collection.

Επειδή ο έρωτας ξεκινάει από εμάς, η L’Oreal Paris μας καλεί να ντυθούμε με το πιο λαμπερό μας outfit και να φορέσουμε χρώμα και λάμψη για το πιο ερωτεύσιμο look!

1. Μάτια σαγηνευτικά

Οι σκιές της παλέτας "Eye Go Wild" σε γήινες αποχρώσεις είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσεις βάθος στο βλέμμα σου, ενώ η συλλεκτική mascara Paradise Extatic θα απογειώσει το look δίνοντας μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σου. Bonus η γλυκιά μυρωδιά καραμέλας που βρίσκεται στις σκιές.

2. Χείλη φλογερά

Έντονο κόκκινο, απαλό ροζ, κομψό nude. Όποιο χρώμα κι αν διαλέξεις, τα κραγιόν Color Riche Valentine's Collection με την κρεμώδη υφή τους θα κάνουν τα χείλη σου... ακαταμάχητα!

3. Χαμογέλα!

oap-makeup-valentinesday-rangekeyvisual-europe_dmi_image_na_no-cta.jpg

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

Το LOOKmag και η L’Oréal Paris σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε 3 σετ από τη συλλεκτική σειρά για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα οποία περιλαμβάνουν τη Valentine's Collection Paradise Mascara και το κραγιόν Color Riche. Στείλτε ένα απλό e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας "Valentine" στο θέμα. Μέχρι τις 18/02 στις 11.00 π.μ. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ