Advertorial

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά»

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rev-1-bop-09251r_high_res_jpeg.jpg

Διαγωνισμός Athens Voice & Tanweer: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)» με την Μάργκοτ Ρόμπι

Μετά τα γεγονότα του Suicide Squad, η Χάρλει Κουίν εγκατέλειψε τον Τζόκερ. Όταν ένα νεαρό κορίτσι, η Κασάνδρα Κέιν, βρίσκει ένα διαμάντι που ανήκει στον βαρόνο του εγκλήματος με το όνομα Μαύρη Μάσκα, η Χάρλει ενώνεται με νέους σούπερ ήρωες για να τη προστατεύσουν.

ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ (Birds of Prey) - Trailer (greek subs)


Η Μάργκοτ Ρόμπι επιστρέφει ως Χάρλεϊ Κουίν, δίπλα στην Μάρι Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ (“10 Cloverfield Lane”, “Fargo”), που υποδύεται την Huntress. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ (HBO “True Blood”) που υποδύεται την Black Canary, Ρόζι Περέζ (“Άτρωτος”, “Κάτι πιο ποπ 2”), ως Renee Montoya, Κρις Μεσίνα (“Επιχείρηση: Argo”, “Αιχμηρά Αντικείμενα”), που παίζει τον Victor Zsasz και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“Δόκτωρ Ύπνος”, “Trainspotting”), που υποδύεται τον Roman Sionis. Η πρωτοεμφανιζόμενη Έλα Τζέι Μπάσκο πρωταγωνιστεί επίσης ως Cassandra “Cass”.

rev-1-bop-05088r_high_res_jpeg.jpg

Η Athens Voice και η Tanweer σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 20 διπλά εισιτήρια για την avant-premiere της ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)», την Τρίτη 04 Φεβρουαρίου στα Village Cinemas στο The Mall (στις 20.00, ώρα προσέλευσης 19.30). Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας «Αρπακτικά Πτηνά» στο θέμα, μέχρι τις 3/2, στις 11.00 πμ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

rev-1-bop-04404r_high_res_jpeg.jpg

rev-1-bop-01125r_high_res_jpeg.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ