Advertorial

Το waiz είναι ο δωρεάν οικονομικός σύμβουλος που χρειαζόμαστε

Ίσως τελικά καταφέρεις να μαζέψεις τα χρήματα για εκείνο το ταξίδι που ήθελες να πας

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
waiz2.jpg

Η εφαρμογή waiz είναι διαθέσιμη σε Android και iOS συσκευές και μάς βοηθάει να διαχειριστούμε τις χρηματικές συναλλαγές μας εντελώς δωρεάν

Ναι, οι διαδικτυακές πλατφόρμες των τραπεζών έχουν καταφέρει να μάς δώσουν εξ αποστάσεως πρόσβαση και επισκόπηση των λογαριασμών μας, αλλά τι γίνεται αν εμείς θέλουμε κάτι παραπάνω; Ίσως αυτό το κάτι παραπάνω να είναι η συγχρονισμένη πρόσβαση σε λογαριασμούς μας σε διαφορετικές τράπεζες ή μία μεγαλύτερη κατανόηση των καταναλωτικών μας συνηθειών ή η θέσπιση οικονομικών στόχων ώστε να κάνουμε καλύτερη οικονομία ή στην τελική μπορεί απλά να θέλουμε να ελέγχουμε την κίνηση των χρημάτων μας σε ένα πιο ευχάριστο και φιλικό στον χρήστη διαδικτυακό περιβάλλον.

Είτε αναζητάμε ένα από τα παραπάνω είτε όλα, ευτυχώς υπάρχει το waiz. Η εφαρμογή όχι μόνο μάς προσφέρει όσα ζητάμε, αλλά είναι διαθέσιμη σε Android και σε iOS συσκευές, ενώ είναι εντελώς δωρεάν.

Στην ουσία το waiz έρχεται να γίνει ο οικονομικός σύμβουλος, που μπορεί να μην το ξέραμε, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε. Πώς το καταφέρνει; Με την εγγραφή μας, για την οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι χρήστης internet banking και να έχεις αριθμό κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση email, μπορούμε να ξεκινήσουμε να προσθέτουμε όλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς –συνεργάζεται ήδη με όλες τις μεγάλες τράπεζες της χώρας-, ορίζοντας σε τι χρειαζόμαστε βοήθεια.

Από εκεί και πέρα, το waiz φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα. Ανάλογα τις ρυθμίσεις που βάζουμε, ετοιμάζει για εμάς εβδομαδιαίες ή μηνιαίες αναφορές των οικονομικών μας συναλλαγών, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούμε να μπούμε στην εφαρμογή και να δούμε αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδά μας. Παράλληλα, μέσα από την κατηγοριοποίηση των εξόδων μας μπορούμε να διαπιστώσουμε πού ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μας και να δράσουμε αναλόγως, για την καλύτερη διαχείριση του «πορτοφολιού» μας.

Δεν είσαι σίγουρος ότι αυτή την καλύτερη διαχείριση μπορείς να την πετύχεις μόνος σου; Το waiz έρχεται να το λύσει και αυτό. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να θέσεις ό,τι οικονομικό challenge θέλεις στον εαυτό σου, όπως την μείωση κατά 20% των χρημάτων που ξοδεύεις σε delivery, να παρακολουθείς την πρόοδο –ή μη- που κάνεις προς την επίτευξή του και στο τέλος του χρονικού ορίου που έχεις θέσει θα ειδοποιηθείς για το αν τα κατάφερες. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος ποιο challenge μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις γεμάτο τον «κουμπαρά» σου, τότε το waiz θα το βρει για εσένα αναλύοντας τις καταναλωτικές σου συνήθειες.

Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για την ασφάλεια των δεδομένων μας. Τα διαπιστευτήρια της κάθε τράπεζας που προσθέτουμε στον λογαριασμό μας είναι κρυπτογραφημένα, περνάνε από αλγόριθμους τελευταίας τεχνολογίας και αποθηκεύονται σε τέτοια μορφή ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ή να τα διαβάσει. Παράλληλα, η διαχειριστική ομάδα της εφαρμογής δεν ταυτοποιεί τους λογαριασμούς με τους χρήστες τους, ούτε τις πληροφορίες που έχουν οι τράπεζες για τους πελάτες τους.

Αν, λοιπόν, θέλεις να απαλλαγείς από τον πονοκέφαλο των αμέτρητων αποδείξεων και excel, χωρίς να χάσεις κάθε επαφή με τη ροή των οικονομικών σου, εγκατέστησε κι εσύ το waiz στο κινητό σου. Θα έχεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις στην παλάμη του χεριού σου, με χρωματιστά διαγράμματα και εικονίδια, και ίσως τελικά καταφέρεις να μαζέψεις τα χρήματα για εκείνο το ταξίδι που τόσο θες να πας.    

ΠΡΟΣΦΑΤΑ