Advertorial

Κερδίστε smartphones, ποτά και είδη διακόσμησης

Περισσότερα από 50 δώρα που θα σας ενθουσιάσουν!

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 726
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεγάλος διαγωνισμός Athens Voice: Κερδίστε smartphones, φιάλες ποτού, cd's και είδη διακόσμησης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας προσφέρουμε δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα!

Honor
Smartphone Honor 20 Lite

To νεανικό και μοδάτο Honor20 Lite ενσωματώνει 24MP τριπλή πίσω κάμερα και 32MP selfie camera για απίθανες selfies, ενώ με την οθόνη 6.21 ιντσών γίνεται το ιδανικό gadget για browsing, gaming αλλά και  video. Επιπλέον, χάρη στην έξυπνη επικοινωνία ΑΙ μένεις συνδεδεμένος παντού – η επιλογή AI Elevator καταλαβαίνει πότε είσαι σε ασανσέρ και ανακτά το 4G σήμα σου σε δευτερόλεπτα.

▶ H ATHENS VOICE και η HONOR (www.hihonor.com/gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 smartphone Honor 20 Lite. Στείλτε SMS: AV81 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19600 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΠΛΑΙΣΙΟ
Σετ βραστήρας και καφετιέρα

O βραστήρας Nuvelle KP έχει ισχύ 2200W και χωρητικότητα 1,7l, για ζεστά ροφήματα σε σύντομο χρόνο. Η καφετιέρα CM1415-GS της Nuvelle έχει υψηλή ισχύ 900W, για άμεση έναρξη της εκχύλισης και η γυάλινη κανάτα σερβίρει έως και 12 φλιτζάνια με μία ενεργοποίηση.

▶ H ATHENS VOICE και το ΠΛΑΙΣΙΟ (www.plaisio.gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 σετ βραστήρα και καφετιέρας. Στείλτε SMS: AV82 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19600 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΠΛΑΙΣΙΟ
Φούρνος μικροκυμάτων

Με τον φούρνο μικροκυμάτων Kendrix PLAM-720W με ισχύ 700 Watt και χωρητικότητα 20lt θα έχεις πάντα ζεστό φαγητό στο τραπέζι σου σε χρόνο dt! Με 8 προγράμματα έτοιμων συνταγών και ρύθμιση απόψυξης για άμεσο και ασφαλές ξεπάγωμα των τροφίμων σου.

▶ H ATHENS VOICE και το ΠΛΑΙΣΙΟ (www.plaisio.gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 φούρνο μικροκυμάτων. Στείλτε SMS: AV83 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19600 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


TCL
Smartphone TCLPLEX

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα φώτα και οι διακοσμήσεις είναι τα τέλεια σκηνικά για τη δημιουργία ξεχωριστών εικόνων με την τριπλή κάμερα του TCLPLEX και των εξελιγμένων AI χαρακτηριστικών του. Επιπλέον, χάρη στο ανεξάρτητο chipset της οθόνης και την προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης, η οθόνη NXTVISION θα δώσει ένταση στον κόσμο σου.

▶ H ATHENS VOICE και η TLC (www.tclcom.com) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 smartphone TCLPLEX. Στείλτε SMS: AV84 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19600 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SOPHIA ENJOY THINKING
Design αντικείμενα

Το κατάστημα SOPHIA Enjoy Thinking Live αποτελεί σημείο συνάντησης για όσους ψάχνουν μοναδικά είδη design και προτάσεις δώρων. Ιδιαίτερες συλλογές αντικειμένων ξετυλίγονται σε ένα χώρο όπου η τέχνη φλερτάρει με το design και όλα τα αντικείμενα συνδέονται με το ευρύτερο concept, κρύβοντας πολλές εκπλήξεις!

▶ H ATHENS VOICE και το SOPHIA ENJOY THINKING LIVE (Πινδάρου 15, Κολωνάκι) δίνουν τη δυνατότητα σε 4 από εσάς να διεκδικήσετε 1 design αντικείμενο. Στείλτε SMS: AV15 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


LES CONNAISSEURS
Κερί Millefiori

Το Les Connaisseurs μας προσκαλεί σε ταξίδια γευσιγνωσίας, από κρασιά και τσάγια ως μουστάρδες και ξύδια, αλλά και σε design αναζητήσεις με εξαιρετικά υψηλής αισθητικής αντικείμενα για το σπίτι και για δώρα γάμου. Σας προσφέρουμε ένα υπέροχο αρωματικό κερί Millefiori Milano. 

▶ H ATHENS VOICE και το LES CONNAISSEURS (Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 2106814366) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 κερί Millefiori. Στείλτε SMS: AV33 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΜΕΤΑΧΑ
Φιάλη ποτού

Το ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars αποτελεί την υπέρτατη έκφραση του στιλ και της γευστικής απαλότητας ανάμεσα στα «αστέρια» του ΜΕΤΑΧΑ και περικλείει πολύτιμα οινικά αποστάγματα. 

▶ Η ATHENS VOICE και το METAXA σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 φιάλη ποτού. Στείλτε SMS: AV34 (κενό) ονοµατεπώνυµο και τη φιάλη που προτιμάτε στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MINOS EMI, UNIVERSAL MUSIC COMPANY
Exclusive gift set

H Billie Eilish, στις 12/12 ανακηρύσσεται από το Billboard ως η Γυναίκα της Χρονιάς για το 2019. Η παρουσία και το άλμπουμ της κατέκτησαν την 1η θέση στα τσαρτς, ενώ έγινε και σύμβολο της Generation Z με το απόλυτα cool στιλ της και το εφέ που έχει στα social media.

▶ H ATHENS VOICE και η MINOS EMI, UNIVERSAL MUSIC COMPANY δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 Deluxe Glamshell CD και 2 exclusive πορτοκαλί κασέτες με το άλμπουμ «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» της Billie Eilish. Στείλτε SMS: AV41 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


COFFEE ISLAND
Gift box

Αυτά τα Χριστούγεννα, κάνε στους αγαπημένους σου ανθρώπους ένα μοναδικό δώρο. Απόκτησε το GiftBox με 200g ρόφημα Σοκολάτας με Καραμέλα και αλάτι και μια γιορτινή κούπα Coffee Island, για απολαυστικές γιορτινές στιγμές.

▶ Η ATHENS VOICE και το COFFEE ISLAND (www.coffeeisland.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 15 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift box. Στείλτε SMS: AV48 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ
Φιάλες κρασιού Ακακίες

Λαμπερό ροζ τριανταφυλλί με μπλε ανταύγειες και πολύπλοκα αρώματα, με κυρίαρχα τα φρούτα του δάσους, φράουλα και ντομάτα. Το στόμα ακολουθεί τη μύτη, πλούσιο, αρωματικό και ζωηρό με μια σωστή ισορροπία αλκοόλ και οξύτητας. Συνοδεύει εξαιρετικά μεζέδες μεσογειακής κουζίνας και πιάτα κρεατικών.

▶ H ATHENS VOICE και το οινοποιίο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ (kiryianni.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 6 από εσάς να διεκδικήσετε 1 φιάλη κρασιού. Στείλτε SMS: AV49 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


BIANCO NERO
Φιάλες αφρώδους οίνου

Το Bianco Nero παράγεται από σταφύλια της αρωματικής ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου. Το λευκό, αφρώδες έχει λουλουδάτο άρωμα, είναι δροσερό και σπιρτόζικο και συνοδεύει υπέροχα φρούτα, finger food και κρεμώδη γλυκά. Το ροζέ, αφρώδες έχει φρουτώδη αρώματα, είναι ευχάριστο και καταναλώνεται μόνο του ως απεριτίφ, με φρούτα και σοκολατένια γλυκά. Σας προσφέρουμε 3 φιάλες λευκό και 3 ροζ.

▶ Η ATHENS VOICE και το BIANCO NERO δίνουν τη δυνατότητα σε 6 από εσάς να διεκδικήσετε από 1 φιάλη. Στείλτε SMS: AV50 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


THE BOTANIST
Φιάλη ποτού

To «The Botanist» είναι ένα premium gin με ιδιαίτερη γευστική πολυπλοκότητα, που αναδεικνύει τη βοτανική κληρονoμιά της νήσου Islay, όπου και παράγεται.

▶ Η ATHENS VOICE και το THE BOTANIST σας δίνουν τη δυνατότητα  να διεκδικήσετε 1 φιάλη ποτού. Στείλτε SMS: AV55 (κενό) ονοµατεπώνυµο και τη φιάλη που προτιμάτε στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


BACARDI ANEJO CUATRO
Φιάλη ποτού

Παλαιωμένο για πάνω από 4 χρόνια στην Καραϊβική, αυτό το ρούμι είναι ιδανική επιλογή για την παρασκευή sophisticated cocktails για τις γιορτές που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας.

▶ Η ATHENS VOICE και η ΑΜΒΥΞ σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 φιάλη. Στείλτε SMS: AV61 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


THE HUBSTERS
Βινύλια Simply Red, Pixies, Matt Simons

Τρεις από τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες σε βινύλιο. Η απρόσμενη επιστροφή των Simply Red με το πολύχρωμο «Blue Eyed Soul» αλλά και των alt-rockers Pixies με το δυνατό «Beneath The Eyrie». Μαζί και το νέο φιλόδοξο άλμπουμ «After The Landslide» του Νεοϋορκέζου Matt Simons με επιρροές από Bon Iver και Springsteen.

▶ Η ATHENS VOICE και η εταιρία The Hubsters (εκ μέρους των BMG & P.I.A.S) δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 βινύλιο. Στείλτε SMS: AV62 (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


BOMBAY & HENDRICK'S
Φιάλες ποτού

Το νέο limited edition Bombay Sapphire English Estate είναι εμπνευσμένo από την αγγλική εξοχή και βγάζει τον πιο δημιουργικό σας εαυτό – φέτος τις γιορτές #StirYourCreativity.  To πρώτο Hendrick’s Limited Edition, Midsummer Solstice είναι ένα ασυνήθιστα αρωματικό τζιν που αποπνέει την αίσθηση μιας ολόκληρης ανθοδέσμης καλοκαιρινών λουλουδιών.

▶ Η ATHENS VOICE και η ΑΜΒΥΞ δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 φιάλη. Στείλτε SMS: AV63 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


GLENFIDDICH & DEWAR'S
Φιάλες ποτού

Glenfiddich, το πιο βραβευμένο Single Malt Scotch Whisky με ωρίμανση 12 ετών σε εκλεκτά δρύινα βαρέλια. Το Dewar’s 8 years old Caribbean Smooth διατηρεί τη διπλή απόσταξη του Dewar’s αλλά τελειώνει σε βαρέλια από ρούμι αποκτώντας απαλή γεύση με νότες από 
Καραϊβική.

▶ Η ATHENS VOICE και η ΑΜΒΥΞ δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 φιάλη. Στείλτε SMS: AV66 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


THE HUBSTERS
Διπλό CD "Black Gold: Best of Editors - Deluxe" και πάνινη τσάντα Τhe Editors

Η Best Of συλλογή «Black Gold» ενός από τα σημαντικότερα βρετανικά indie rock γκρουπ μαζί με 3 νέα τραγούδια σε διπλή deluxe έκδοση μαζί με μια συλλεκτική πάνινη τσάντα των αγαπημένων Editors.

▶ Η ATHENS VOICE και η εταιρία The Hubsters σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 deluxe σετ. Στείλτε SMS: AV68 (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ASTI MARTINI & MARTINI FIERO
Φιάλες ποτού

Γιορτές με το αγαπημένο Martini Asti – η απόλυτη επιλογή για την παρέα είναι ένα αφρώδες που φέρει την υπογραφή Martini. Το νέο Martini Fiero είναι ιδανικό για την παρασκευή του απόλυτου Spritz των γιορτών – και όχι μόνο. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του και χαρίστε 
στην παρέα σας το τέλειο Aperitivo.

▶ Η ATHENS VOICE και η ΑΜΒΥΞ δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 φιάλη. Στείλτε SMS: AV69 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φιάλες κρασιού

Όλα τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου παράγονται από τον ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα του Κτήματος και η υψηλή τους ποιότητα και η διαχρονική τους συνέπεια επιβραβεύονται κάθε χρόνο, με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Σας προσφέρουμε την ελληνική ποικιλία Μαλαγουζιά.

▶ Η ATHENS VOICE και το ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (www.gerovassiliou.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε από 2 φιάλες κρασιού. Στείλτε SMS: AV71 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Πειραματικοί Οίνοι Μπουτάρη χωρίς θειώδη

Ο «πειραματισμός» με τη γεύση αποτελεί μια διαδικασία με την οποία ανακαλύπτουμε νέες πτυχές του ελληνικού αμπελώνα. Οι Πειραματικοί Οίνοι Μπουτάρη από το κτήμα της Ρωξάνης Μάτσα στην Παλλήνη Αττικής αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα έκφραση της τεχνικής οινοποίησης χωρίς θειώδη, που αξίζει να ανακαλύψετε.

▶ H ATHENS VOICE και η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ (www.boutari.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 1 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift box με φιάλες κρασιών. Στείλτε SMS: AV84 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Επετειακή Naoussa Boutari 140 years 

Κλείνοντας φέτος τα 140 χρόνια από την ίδρυσή της, η οινοποιία Μπουτάρη συνεχίζει να κατατάσσεται στις ιστορικότερες οινοποιίες στην Ελλάδα. Το εμβληματικό της κρασί «Νάουσσα Μπουτάρη», κυκλοφορεί με επετειακή ετικέτα για τα 140 χρόνια ίδρυσης της εταιρείας.

▶ H ATHENS VOICE και η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ (www.boutari.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 12 από εσάς να διεκδικήσετε 1 φιάλη κρασιού. Στείλτε SMS: AV85 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


19619: Κάθε μήνυμα χρεώνεται €0,31/sms (με ΦΠΑ + εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Γραμμή παραπόνων: 2142148020
19600: Κάθε μήνυμα χρεώνεται  €1,24/sms (με ΦΠΑ + εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν έκπτωση -10% στα βιβλία της Athens Voice