Advertorial

Νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος για να ξέρεις τι να περιμένεις

Όταν ψάχνεις για σταθερότητα, αξιοπιστία και έλεγχο του λογαριασμού σου

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Genius

Νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius από την Protergia της MYTILINEOS

Όλοι ερχόμαστε κάποια στιγμή αντιμέτωποι με το άνοιγμα φακέλων με τους λογαριασμούς του ρεύματος. Μία, δύο, ίσως και περισσότερες φορές κάθε μήνα; Δεν μπορείς να μην τους ανοίξεις και να τους αφήσεις στην άκρη. Δεν θα εξαφανιστούν οι φάκελοι και οι λογαριασμοί ως διά μαγείας ή με κάποιο ταχυδακτυλουργικό κόλπο. Όσο τους αφήνεις κλειστούς, τόσο σου δημιουργείται πρόσθετο άγχος. Υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο; Το θέμα είναι να μην υπάρχει κανένα άγχος και αγωνία κάθε φορά που έρχεται ένας φάκελος με λογαριασμό. Να γνωρίζεις από την αρχή τι να περιμένεις στο λογαριασμό του ρεύματος.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται κάπως μακρινά ή… πολύ μακρινά, να σας ενημερώσουμε πως βρίσκονται ήδη εδώ. Όλοι μας μπορούμε να επιλέξουμε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις οικιακές μας ανάγκες, ανάλογα με την κατανάλωση του νοικοκυριού μας. Μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του λογαριασμού μας, πληρώνοντας κάθε μήνα σταθερά το ίδιο ποσό, χωρίς κρυφές χρεώσεις, ρήτρες ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε μέσα από τα νέα πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius της Protergia, του Τομέα Ενέργειας της MYTILINEOS, που για άλλη μία φορά πρωτοπορούν.

Genius

Genius 1, Genius 2 και Genius 3, τα ονόματα των νέων σταθερών πακέτων ηλεκτρικού ρεύματος. Και δεν είναι μόνο αυτά. Aν είσαι και άνθρωπος που θέλει τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης, η εφαρμογή myprotergia είναι για εσένα. Μέσα από το κινητό σου, όπου και να βρίσκεσαι, μπορείς να ελέγχεις την κατανάλωση του ρεύματος.

▪ Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα
▪ Χωρίς επιπλέον χρεώσεις
▪ Χωρίς ρήτρες
▪ Μηδενική χρέωση ενέργειας ημέρας / νύχτας
▪ Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
▪ Νέα υπηρεσία Genius Save4Later, για να μεταφέρεις την ηλεκτρική ενέργεια που δεν κατανάλωσες στον επόμενο χρόνο
▪ Έλεγχος της κατανάλωσης μέσω του myprotergia app

Αν ψάχνεις για όλα τα παραπάνω στοιχεία μέσα σε ένα νέο πακέτο, πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός. Τώρα ξέρεις τι να περιμένεις στον λογαριασμό του ρεύματος!

Genius

Πιο αναλυτικά, το Genius προϊόν, διατίθεται σε τρία πακέτα:

• Genius 1 (μικρομεσαίες ενεργειακές ανάγκες): 26€/μήνα (έως 3.000kWh/έτος)
• Genius 2 (μεσαίες ενεργειακές ανάγκες): 35€/μήνα (έως 4.500kWh/έτος)
• Genius 3 (υψηλές ενεργειακές ανάγκες): 49€/μήνα (έως 6.500kWh/έτος)

Απαντώντας στις ανησυχίες και τις τάσεις της αγοράς, η Protergia δημιουργεί τα νέα πακέτα Genius για να επωφεληθούν οι καταναλωτές σταθερότητα, αξιοπιστία και να μπορούν να ελέγχουν τον λογαριασμός τους. Εσύ τι τύπος Genius είσαι;

*Στις ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται η έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής λογαριασμών, ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Οι υπηρεσίες myprotergia και Save4Later διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προϊόντος:  
https://www.protergia.gr/el/content/genius-paketa

 

Genius

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 170.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της Protergia καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311 ή να επισκεφθείτε τις διευθύνσεις: www.protergia.gr | Facebook ή/και τα καταστήματα της Protergia (Αθήνα: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία | Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53)

Νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας Genius από την Protergia

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.
H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου και Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 1,5 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.380 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις διευθύνσεις:
www.mytilineos.gr | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ