Advertorial

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Κυνηγός της νύχτας»

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
-g-s-s-s-night-hunter-poster.jpg

Διαγωνισμός Athens Voice & Tanweer: 80 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Κυνηγός της Νύχτας» (Night Hunter) με τον Χένρι Καβίλ

Ένας ταλαιπωρημένος αστυνομικός, το αστυνομικό σώμα στο οποίο ανήκει και ένας αυτόκλητος τιμωρός εμπλέκονται σε μία επικίνδυνη συνομωσία που σχετίζεται με τη σύλληψη ενός άρρωστου άντρα, ο οποίος συνδέεται με απαγωγές και δολοφονίες γυναικών.

Ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Χένρι Κάβιλ (Άνθρωπος από ατσάλι) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπεν Κίνγκσλεϊ (Gandhi) που ξετυλίγει τα κίνητρα και τη δράση ενός κατά συρρόη δολοφόνου με πολλαπλές προσωπικότητες. Η ταινία είναι το φιλόδοξο κινηματογραφικό ντεμπούτο του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ρέιμοντ.

Η Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας.

nomis-d17-059.jpg

Η Athens Voice και η Tanweer σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 80 διπλά εισιτήρια για την avant-premiere της ταινίας «Κυνηγός της νύχτας», την Τρίτη 08 Οκτωβρίου στα Village Cinemas στο Ρέντη (στις 20.00, ώρα προσέλευσης 19.30). Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας «Night Hunter» στο θέμα, μέχρι τις 7/10, στις 11.00 πμ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ