Advertorial

Ketel One Espresso Vodka Martini για απογευματινό ποτό ή κυριακάτικο brunch

Μέσα από τη στήλη Fine Drinking, θα μάθουμε τα πάντα για το ποτό και το fine drinking, πώς να φτιάχνουμε μοναδικά cocktails στο σπίτι και τα καλύτερα tips για διασκέδαση σε μερικές από τις πιο ζωντανές πόλεις του κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
336681-700309.jpg

Τα πιο γνωστά ποτά στον κόσμο γίνονται καλυτέρα. Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε φοβέρες εκδοχές των πιο δημοφιλών ποτών, οι εύκολες συνταγές και απλές συμβουλές που σας παρουσιάζουμε σε συνεργασία με το Fine Drinking by WorldClass θα σας βοηθήσουν να μάθετε όχι μόνο πως να φτιάχνετε τα κλασικά, αλλά και πώς να τα φέρετε σε επίπεδο World Class.

Ketel One Espresso Vodka Martini

Ο συνδυασμός vodka και καφεΐνης του Espresso Martini το κάνει μια δημοφιλή εναλλακτική στη mimosa που σερβίρεται συνήθως στα κυριακάτικα brunch, ή ακόμα και μια καλή επιλογή για νωρίς το βράδυ.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Αν αφήσετε τον espresso να κρυώσει για λίγα λεπτά πριν τον προσθέσετε στα άλλα συστατικά θα αποφύγετε την πολλή αραίωση, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα έχει πιο πολύ αφρό.

MIXER

Ο espresso καλής ποιότητας προσφέρει την αναζωογόνητική αίσθηση του καφέ, ενώ η προσθήκη του σιροπιού ζάχαρης μειώνει την πικρή επίγευση.

ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

Δύο ή τρεις δυνατοί, πικροί κόκκοι καφέ τοποθετημένοι στο πάνω μέρος του ποτού δίνουν έντονη αντίθεση στην λευκή, αφρώδη επιφάνειά του.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

• 50ml Ketel One Vodka

• 45ml καφές espresso

• 15ml σιρόπι ζάχαρης (1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη διαλυμένη σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό)

• 2-3 κόκκοι καφέ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 2 λεπτά

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2/5

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛ: 16g

ΜΕΘΟΔΟΣ

1. Προσθέτουμε τη vodka, τον espresso και το σιρόπι ζάχαρης σε ένα shaker. Προσθέτουμε πάγο και ανακατεύουμε.

2. Περνάμε το μείγμα μέσα από σουρωτήρι σε ένα παγωμένο ποτήρι cocktail.

3. Γαρνίρουμε με δύο ή τρεις κόκκους καφέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ