Health & Fitness

Έρχεται το Lighting Up Athens powered by nrg

Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου με φακούς κεφαλής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354332-734531.jpg

Ο πιο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου επιστρέφει στην Αθήνα, με χιλιάδες δρομείς να ετοιμάζονται να φωτίσουν, τρέχοντας, την πόλη, φορώντας φακούς κεφαλής. Το Lighting Up Athens powred by nrg θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου και ήδη έχει καλυφθεί το 50% των διαθέσιμων θέσεων, λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα, οπότε… τρέξτε!

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 9 η ώρα το βράδυ και η απόσταση που θα διανυθεί θα είναι 5 χλμ. Θα υπάρχει υδροδότηση, ηλεκτρονική χρονομέτρηση (από την εταιρεία MyLaps) τόσο για το συνολικό χρόνο όσο και για τον καθαρό, από τη γραμμή της εκκίνησης, ενώ οι φακοί κεφαλής θα δίνονται στους δρομείς την ημέρα του αγώνα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, από τις 15.00 έως τις 20.00. Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει ένα αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, ένα φακό κεφαλής και αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε €10 (υπάρχουν και εκπτωτικά πακέτα. Διοργανωτής του Lighting Up Athens powered by nrg είναι η εταιρεία All About Running, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή και μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία θα είναι εκεί για να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια στους συμμετέχοντες! Προτεραιότητα της nrg είναι η στήριξη εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς και δημιουργούν τάση για καλύτερη ζωή.

Οι πολύτιμοι φίλοι του Lighting Up Athens by nrg

Ανάμεσα στους φίλους του συναρπαστικού αυτού νυχτερινού αγώνα δρόμου είναι το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notos, στον 6ο όροφο του οποίου, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, θα βρείτε προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου, ενώ θα παραλάβετε και το race bag σας λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Με το δίκτυο της WIND

Την υποστήριξη της Wind θα έχει το φετινό Lighting Up Athens powered by nrg. Η WIND έχει από το 2011 συνδεθεί με τους αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, τη στήριξη αθλητών, αλλά και το συνδυασμό του αθλητισμού με ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Under Armour #IWILL

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και φέτος η υποστήριξη της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας Under Armour, η οποία διαθέτει προϊόντα με τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε αθλούμενο που προσπαθεί για το καλύτερο. Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης lightingupathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ