Smart Life

Η πλατφόρμα που εξοικονομεί χρήματα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου

Ο νέος τρόπος για να ασφαλίζετε τα οχήματα και την περιουσία σας είναι εύκολος, γρήγορος, απλός και σας εξοικονομεί χρήματα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καλύτερος τρόπος για εξοικόνομηση χρημάτων μέσω ασφάλειας.

Asfaleies24.gr: Η νέα πλατφόρμα σας εξοικονομεί χρήματα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Σίγουρα θα έχεις κουραστεί κι εσύ από τις συνεχόμενες αυξήσεις τιμών σε βασικά και μη αγαθά το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς ζούμε σε μια περίοδο που οι τιμές όλων των υπηρεσιών και προϊόντων συνεχώς αυξάνονται.

Αυτό αποδίδεται τόσο στον απόηχο της πανδημίας που φαίνεται ότι σιγά σιγά ξεπερνάμε και η ζήτηση έχει αρχίσει και αυξάνεται, δίχως να καλύπτεται όμως από την παραγωγή όσο και στην παγκόσμια αύξηση των τιμών καυσίμων και ενέργειας.

Όμως σου έχουμε πολύ καλά νέα! Τώρα μπορείς να μειώσεις και να εξοικονομήσεις χρήματα, σε κάτι που πρέπει υποχρεωτικά εκ του νόμου να διαθέτεις, εφόσον οδηγείς αυτοκίνητο: την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

Η νέα πλατφόρμα του asfaleies24.gr ξεκίνησε τη 2η φάση της λειτουργίας της και πλέον μπορείς να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες, μέσα σε μόλις 1 λεπτό και να βρεις την κατάλληλη για εσένα ασφάλεια αυτοκινήτου από τον υπολογιστή ή το κινητό σου.

asfaleies24logo.jpg

Τι κερδίζεις χρησιμοποιώντας το asfaleies24.gr

Όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του asfaleies24.gr και κάνεις σύγκριση τιμών και καλύψεων στην ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε αμέσως έχεις μια σφαιρική άποψη της ασφαλιστικής αγοράς καθώς και του κόστους ασφάλισης που θα κληθείς να πληρώσεις, ανάλογα την εταιρεία που θα επιλέξεις.

Κάνοντας μόνος σου την έρευνα αγοράς, που είναι εύκολη υπόθεση ενός λεπτού μέσα από το asfaleies24, θα δεις αμερόληπτα τι προσφέρει η κάθε εταιρεία, τι παροχές σου δίνει καθώς και πιο είναι το τελικό κόστος ασφάλισής σου, ανάλογα την εταιρεία που θα επιλέξεις.

Πως μπορείς να κερδίζεις έως και 40% στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

Επιλέγοντας ένα ετήσιο πακέτο ασφάλισης, μπορείς να κερδίσεις ακόμα και έως 40% στο συνολικό κόστος ασφάλισης, έναντι οποιουδήποτε άλλου πακέτου ή χρονικής δέσμευσης.

Ενδεικτικά, οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάνε από μόλις 44€ το εξάμηνο ενώ το όφελος στην ετήσια ασφάλεια, είναι αρκετά μεγαλύτερο!

Φυσικά τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Ασφαλίζοντας το όχημά σας μέσα από το asfaleies24.gr έχεις τη δυνατότητα αποπληρωμής του συμβολαίου σου σε έως 12 άτοκες δόσεις.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου και να την ξεπληρώνετε μήνα-μήνα με την πιστωτική σας κάρτα.

Από την μια δηλαδή έχετε το όφελος της καλύτερης τιμής λόγω ετήσιας διάρκειας και από την άλλη πληρώνετε την ασφάλεια μήνα μήνα, δίχως να δυσκολευτείτε στην εφάπαξ αποπληρωμή!

Τι μπορείς να συμπεριλάβεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Στο συμβόλαιό σου, πέρα από τη βασική κάλυψη αστικής ευθύνης, μπορείς να συμπεριλάβεις αρκετές καλύψεις και να το διαμορφώσεις όπως εσύ επιθυμείς.

Για παράδειγμα μπορείς να προσθέσεις την κάλυψη οδικής βοήθειας, νομική προστασία, τη θραύση κρυστάλλων, προστασία από ανασφάλιστο σε περίπτωση τρακαρίσματος, κ.α.

Στο asfaleies24.gr εσύ διαμορφώνεις το συμβόλαιο, όπως ακριβώς το ορίζουν οι ανάγκες σου!

Αν σε ενδιαφέρει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για κλοπή ή πυρός ή κάλυψη από φυσικά φαινόμενα, φυσικά και μπορείς να συμπεριλάβεις αυτές τις καλύψεις.

Μόλις προσθέσεις τις καλύψεις που θέλεις να λάβεις τιμές, αμέσως η πλατφόρμα θα προχωρήσει σε σύγκριση τιμών και καλύψεων και σε ελάχιστο χρόνο θα δεις τιμές σε περισσότερες από 26 εταιρείες!

Τι άλλο μπορείς να βρεις, πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου

Πέρα από την ασφάλεια αυτοκινήτου, στο asfaleies24.gr και την online πλατφόρμα τιμολόγησης, μπορείς να βρεις ασφάλεια μηχανής με σύγκριση τιμών και καλύψεων, ασφάλεια σκάφους αλλά και ειδικά προγράμματα ασφάλισης της κατοικίας σου!

Πλέον έχεις τη δυνατότητα να εκδώσεις ασφάλεια σπιτιού οnline και να τη διαμορφώσεις όπως επιθυμείς με καλύψεις πυρός, σεισμού, περιεχομένου, κ.α.

Από που ξεκινάς

Για να ξεκινήσεις το ταξίδι της online ασφάλισης και να βρεις τις φθηνότερες τιμές, ξεκινάς επισκέπτοντας το asfaleies24.gr εδώ και επιλέγοντας τον τύπο ασφάλειας που σε ενδιαφέρει.

Έπειτα η φόρμα ασφάλισης αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα – να συγκρίνει τιμές για εσάς, να σας δείξει όλες τις προσφορές και τέλος να εκδώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να σας το παραδώσει στο e-mail σας, μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Ο τρόπος ασφάλισης πλέον άλλαξε! Ο νέος τρόπος για να ασφαλίζετε τα οχήματα και την περιουσία σας είναι εύκολος, γρήγορος, απλός και σας εξοικονομεί χρήματα!

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ