Smart Life

Lenovo Official Store: Ο νέος τεχνολογικός προορισμός γιορτάζει!

Mία επίσκεψή σου αρκεί για να κερδίσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το εσωτερικό του καταστήματος της Lenovo.

Lenovo Official Store: Το νέο κατάστημα της εταιρείας στον τρίτο όροφο του «The Mall Athens» υποδέχεται το κοινό και γιορτάζει με ένα Celebration Event.

Το Lenovo Official Store, το νέο κατάστημα της Lenovo που πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του στο τρίτο επίπεδο του «The Mall Athens», γιορτάζει με ένα μοναδικό Celebration Event και δίνει την ευκαιρία για πλούσια δώρα σε όλους από την Πέμπτη 17 έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου

H πρόσοψη του Lenovo Official Store.

Αυτές τις μέρες οι ομάδες Lenovo θα βρίσκονται μέσα στο «The Mall Athens». Βρες τις και πάρε το gift bag που θα σου δώσουν. Μέσα σε αυτό βρίσκεται ο ένας και μοναδικός κωδικός που δίνει αυτόματα ένα δώρο σε όσους επισκεφτούν το Lenovo Official Store.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, γιατί με την συμμετοχή σου μπαίνεις σε κλήρωση που θα αναδείξει τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν μοναδικά laptop της Lenovo, τα οποία αποτελούν παράλληλα και μερικές από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. 

Φωτογραφία από το εσωτερικό του Lenovo Official Store.

Ένας τυχερός θα κερδίσει  το Lenovo Yoga Slim 7, το κομψό laptop που συνδυάζει εντυπωσιακό design με κορυφαίες επιδόσεις και χαρακτηριστικά. Άλλος ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Lenovo Legion 5, ένα εξίσου φορητό, πανίσχυρο laptop που θα εκτινάξει τις επιδόσεις σου στο gaming.

lenovo_mall_16.jpg

Το τρίτο δώρο είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Το ThinkPad X1 Fold - το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη.

Φωτογραφία από laptop της Lenovo.

Στο Lenovo Official Store μπορείς να δεις από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών –(ThinkPad, ThinkBook), αλλά και των καταναλωτικών σειρών (Yoga, Legion ή IdeaPad) σειρών της Lenovo. Στον χώρο θα βρεις επίσης εξειδικευμένο προσωπικό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την συσκευή που θα καλύψει στο έπακρο τις δικές σου ανάγκες. 

Διάφοροι υπολογιστές το νέο κατάστημα της Lenovo.

Τα προϊόντα της Lenovo διακρίνονται από το ότι μπορούν να τα συνδυάσουν όλα. Θα είναι ο καλύτερος σου φίλος όχι μόνο στο γραφείο, αλλά και στο σπίτι μίας και η εταιρεία προσφέρει πληθώρα από συσκευές για τον χώρο εργασίας ή το home office, που θα απογειώσουν την παραγωγικότητά σου. 

Η επίσημη αφίσα του Celebration Event του Lenovo Official Store.

Το Lenovo Official Store είναι ένα αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στη Lenovo και την Oktabit. Ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2021 και από τότε αποτελεί ένα από τα καλύτερα meeting points για τους λάτρεις των gadgets και της τεχνολογίας γενικότερα. Το Celebration Event της Lenovo είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι περισσότερα πράγματα για το Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο και να κερδίσουμε πολλά και εντυπωσιακά δώρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ