- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έτοιμοι να λουστούμε με χρώμα!
Το Colour Day Festival, το πιο ξεχωριστό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής βάφει τον ουρανό της Αθήνας
Τον Ιούνιο του 2015 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) η μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων στην Ελλάδα. Το θεματικό background του project προέρχεται από τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή της Ινδίας (το Holi), με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και πληθώρα events σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με βασικό αξεσουάρ τη διάθεση, το κέφι, τον χορό και το χρώμα, το Colour Day festival δημιουργεί μια ξεχωριστή νότα διασκέδασης στη παλέτα των καλοκαιρινών events! Άνθρωποι κάθε ηλικίας γίνονται μέρος μιας μεγάλης παρέας που παίζει με τα χρώματα και διασκεδάζει.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ και να κάνει την Αθήνα τον μεγαλύτερο «καμβά» χρωμάτων της πόλης. Το Colour Day Festival επιστρέφει στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και σε προσκαλεί να ζήσεις 8 χρωματιστές ώρες απόλυτης, ξέφρενης, απίστευτης διασκέδασης. 150.000 σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης είναι έτοιμα να εκτοξευτούν και να δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό διασκέδασης, χαράς και χορού.
Το καλοκαίρι θα έχει μπει για τα καλά και η μεγαλύτερη πολύχρωμη καλοκαιρινή γιορτή επιστρέφει στον τόπο του... χρώματος. Μια ολόκληρη μέρα µε μουσική, djs και πολύ χρωµατοπόλεµο θα ανεβάσει κι άλλο τη θερµοκρασία και θα βάψει τoν αττικό ουρανό εµπριµέ. Με κέφι και απέραντη διάθεση θα χαρίσει σε όλους χαμόγελα, ρυθμό και θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.00 και κλείνουν στις 12.00 ενώ η πρώτη ομαδική ρίψη θα γίνει στις 17.00. Μαζί με το εισιτήριο θα πάρετε και 1 σακουλάκι με χρώμα, ενώ μπορείτε να αγοράσετε κι άλλα κατά τη διάρκεια του event.
Ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 13, 14, 27 και 28 Ιουνίου σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Στάθη Γράψα
Η πλάγια υπογραφή του καλλιτέχνη που έζησε για 37 μόλις χρόνια επιλέχθηκε για ελάχιστους καμβάδες
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Η γκαλερί διατηρεί ένα ζωντανό εκθεσιακό πρόγραμμα, με στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και τη συνεχή ανταλλαγή ιδεών στο διεθνές καλλιτεχνικό πεδίο.
Με αφορμή το νέο της βιβλίο «Πεθαίνω για Εσένα» η δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά για την έμφυλη βία
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποχωρίστηκε και επίσημα το επώνυμο της διάσημης οικογένειας
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Στο βιβλίο «Κάφκα και κινηματογράφος. Ο κινηματογραφικός Κάφκα» του Νικόλαου-Ιωάννη Κοσκινά ξεδιπλώνεται μια αρκετά διαφορετική εικόνα του συγγραφέα
Το μυθιστόρημα «Η σύγκρουση» της Freida McFadden (μετάφραση Κίκα Κραμβουσάνου, Εκδόσεις Διόπτρα), κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου
Η φετινή διοργάνωση έχει ως θεματικό άξονα το «Φωτίζοντας τον διάλογο»
Όλα όσα γράφτηκαν τότε ήταν λάθος
O εικαστικός μας μιλά για το εντυπωσιακό έργο του και τον σπουδαίο χαράκτη Λάμπρο Ορφανό
Η ανακοίνωση του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης
Με αμείωτη ένταση, σαρδόνιο χιούμορ και σκηνές που ακροβατούν ανάμεσα στο πολιτικό θρίλερ και την οικογενειακή τραγωδία
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.