Πολιτισμος

H μεγάλη γιορτή των tattoo lovers και πάλι στην πόλη!

Οι φανς των tattoo δίνουν ραντεβού στο 10o International Athens Τattoo Convention

112719-625369.jpg
Δανάη Καμζόλα
ΤΕΥΧΟΣ 566
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
321337-641937.jpg

Το International Athens Tattoo Convention βρίσκεται για 10η χρονιά στην Ελλάδα και το γιορτάζει με μια τριήμερη επετειακή διοργάνωση από 13 ως 15 Μαΐου! Όλοι οι fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας δίνουν ραντεβού για άλλη μια χρονιά σε ένα φεστιβάλ που φέτος εμπλουτίζεται και προσκαλεί τους πιο διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες του είδους!

Η προσέλευση στο Athens Tattoo Convention (ΑΤC) κάθε χρόνο ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, λάτρεις των tattoo και επαγγελματίες του είδους, συγκεντρώνονται στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, για να γνωρίσουν τα καλύτερα studio και τους κορυφαίους tattoo artists. Πολλοί έρχονται για να καταπλήξουν με τα σχέδια και τις τεχνικές τους, ενώ οι πιο τολμηροί «κάνουν» ένα ξεχωριστό tattoo επιτόπου.

H μεγάλη γιορτή των tattoo lovers και πάλι στην πόλη!

Και φέτος έχουν προσκληθεί 20 διεθνούς φήμης tattoo artists κάτι που επίσης σηματοδοτεί την εορταστική σημασία της φετινής συγκέντρωσης. Ανάμεσά τους και οι Rudy Fritch, Jondix, Nikko Hurtado, Carlos Rojas, Myke Chambers, Xoil, Ichibay,Holly Fox.

Το φετινό ATC απευθύνεται σε όλη την πόλη και έχει ως στόχο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών κάνοντάς τους να θέλουν να μείνουν στο χώρο για αρκετές ώρες. Γι' αυτό φέτος ειδικά θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο 2 bars με την επιμέλεια του Clumsies και του Socialista, που θα δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να παραγγείλει απίθανα cocktails. Θα υπάρχουν επίσης οργανωμένα σημεία εστίασης και περίπτερο της Κάισσα με επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης του ATC λειτουργούν βέβαια, όπως κάθε χρόνο, περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadjets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 14.00-24.00, Σάββατο & Κυριακή 12.00-24.00

H μεγάλη γιορτή των tattoo lovers και πάλι στην πόλη!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ