- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σούζαν Σάραντον: Δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου (video)
H σταρ του Χόλιγουντ παθαίνει Ζίζεκ
Σε συνέντευξή της στο BBC η Σούζαν Σάραντον ρωτήθηκε για τις εκλογές στις ΗΠΑ και μεταξύ άλλων εξήγησε το λόγο που δεν θα ψηφίσει Χίλαρι Κλίντον.
Δεν ήταν μη αναμενόμενη εξέλιξη καθώς εδώ και αρκετί καιρό η σταρ έχει ταχθεί κατά των Δημοκρατικών και ιδίως της Χίλαρι. Σε μια κατάσταση αλά Ζίζεκ (απλά χωρίς τον Τραμπ) η Σάραντον εξήγησε δεν ψηφίζει με το αιδοίο της και δεν θεωρεί την υποψήφια των Δημοκρατικών την «κατάλληλη γυναίκα» για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Η ίδια υποστηρίζει την παράταξη του Τζιλ Στέιν και τόνισε ότι κανείς από τους Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη της και ως εκ τούτου, δεν σκοπεύει να ψηφίσει κανέναν από τους δύο.
«Θέλω την κατάλληλη γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που μπορούν να ηγηθούν του μεγάλου μας κράτους» είπε και πρόσθεσε «Δεν γνωρίζω πως αισθάνεστε για την παρουσία μίας γυναίκας υποψήφιας, αλλά εγώ δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου. Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο και δεν επιθυμώ να ξοδέψω άλλο τον χρόνο μου για να συζητώ για τους Κλίντον και Τραμπ».
«Ανησυχώ για τους πολέμους, ανησυχώ για τη Συρία, ανησυχώ για όλα συμβαίνουν. Ανησυχώ για το περιβάλλον», τόνισε η διάσημη ηθοποιός, θέλοντας να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στον ευρωπαϊκό μέσο όρο πλέον η Ελλάδα
Η αντίδραση του πρωθυπουργού μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση τη Δευτέρα
Μαζί του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Με εορταστικό ωράριο κινείται η αγορά
Μια στιγμή αυτοπεποίθησης και θεσμικής κανονικότητας για τη χώρα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grace
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Η νέα ιδιοκτησία επισήμανε «το ρόλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού που διευρύνει τις ανισότητες»
Την αρνητική απάντηση των αγροτών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Θεσμική παρουσία, ευρωπαϊκή ισχύς και η παγίδα της αυτοϋπονόμευσης
Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στους νέους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ
Συνολικά φέρεται να εμπλέκονται 42 πρόσωπα
Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας
Ποιες είναι οι προτεινόμενες ώρες λειτουργίας
Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν λάβετε τα χρήματα
Ο υπουργός κάνει επίσης λόγο για «εντυπωσιακό» ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της Υγείας
Διαδέχεται τη Μαρία Ζοάο Ροντρίγκες, η οποία έπειτα από οκτώ χρόνια στην προεδρία ζήτησε να αποχωρήσει
Ο υπουργός επισήμανε ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μετασχηματίζεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.