- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της η μάνα στην Κέρκυρα (video)
Συγκινεί η αυτοθυσία της για να σώσει από το φλεγόμενο σπίτι τους τη 10χρονη κόρη της
Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της η μάνα στην Κέρκυρα, που έσωσε με αυτοθυσία τη 10χρονη κόρη της από το φλεγόμενο σπίτι τους.
Να χάσει την όρασή της κινδυνεύει η Χριστιάνα Σκλήρη, η μητέρα που με αυτοθυσία έσωσε τη 10χρονη κόρη της από το φλεγόμενο σπίτι τους στην Κέρκυρα. Πέταξε από τον 3ο όροφο του σπιτιού στην τέντα γειτονικού εστιατορίου κι έπεσε κι αυτή στο έδαφος, και παρά τους φρικτούς της πόνους ρωτούσε συνεχώς τους διασώστες για το παιδί της. Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει.
«Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό. Ο άντρας της έχει καμένο το χέρι του, αλλά θα επανέλθει. Η μικρή έχει σπάσει μύτη, θα επανέλθει όμως» ανέφερε στον Alpha η εξαδέφλη της Μαρία Σκλήρη.
«Πρώτα έριξε το παιδί για να δει ότι είναι ασφαλές και μετά (είπε) “ας καώ εγώ”, ε κι έπεσε. Λιποθύμησε κιόλας και της ήταν πιο εύκολο να την πετάξει, γιατί δεν είχε την αίσθηση το παιδί ότι φωνάζει, αντιστέκεται ή οτιδήποτε» πρόσθεσε.
Η τοπική κοινωνία μετά την καταστροφή που βρήκε την οικογένεια, καθώς εκτός από τον τραυματισμό τους έχουν χάσει όλα τους τα υπάρχοντα κινητοποιείται για να τους βοηθήσει και ήδη στις κοινωνικές δομές του δήμου συγκεντρώνεται ρουχισμός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Ο ρόλος του 37χρονου που συνελήφθη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και πάλι από σήμερα το βράδυ
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Πώς ξεγελούσαν τα θύματά τους
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.