Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 06.05.2022

Δίδυμε, θέλεις να αφεθείς συναισθηματικά, ακόμα κι αν ξέρεις ότι σ’ αυτή τη φάση είναι λίγο «αφελές».

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι.
Alex Iby/Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 06.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Όταν παίζουν πολλές γνώμες και το κριτήριό σου είναι λίγο «ευεπηρέαστο», το προτιμότερο είναι να πας από μια ήδη γνωστή «διαδρομή». Ξέρεις τουλάχιστον ότι λειτουργεί.

Ταύρος
Είναι ένα ζήτημα αν το προσωπικό κόστος και το άγχος για το μέλλον σε σταματά από αλλαγές στάσεις, που στην πορεία θα είναι ευεργετικές για την ζωή σου.

Δίδυμοι
«Έχω δυό χαμόγελα άνθη του καλού, το ένα είναι για σένα το άλλο του Θεού» μουρμουρίζεις και κάπου θέλεις να αφεθείς συναισθηματικά, ακόμα κι αν ξέρεις ότι σ’ αυτή τη φάση είναι λίγο «αφελές».

Καρκίνος
Όταν όλα σου φαίνονται «πιο πολύ» απ’ ότι είναι, μάλλον είναι σημάδι κούρασης από τα γνωστά μοτίβα συμπεριφοράς, που η εξέλιξη σου τα έχει πλέον «ξεπεράσει». Απλά πρέπει να το αντιληφθείς.

Λέων 
Όταν ένα άτομο δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμο, μοιραία, η πλευρά που δεν κατανοεί αυτή τη δεδομένη «συνθήκη» πληγώνεται. Εκτός αν γίνει το «κλικ» και πάει παρακάτω.

Παρθένος
Μην προτρέχεις με χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα ανθρώπων και καταστάσεων, στηριζόμενος στο συναίσθημα, αφού φαίνεται πως σου λείπουν ακόμα πολλά σημαντικά «στοιχεία».

Ζυγός
Αχ, αυτές οι «αθώες» εκ πρώτης όψεως κουβέντες που στην συνέχεια ξεθάβουν όλα τα «μεγάλα θέματα». Έχε επομένως το νου σου.

Σκορπιός
Όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι κάτι σε βλάπτει, αλλά δεν λαμβάνεις μέτρα προστασίας, τότε ουσιαστικά καταδικάζεις το αποτέλεσμα. 

Τοξότης
Υπάρχει ενδεχομένως μια «αλόγιστη» όρεξη για συναισθηματική και ερωτική «κατανάλωση», αν και είναι προτιμότερο να επιλέξεις την ποιότητα και όχι την ποσότητα στην προκειμένη φάση.

Αιγόκερως
Μπορείς να βρεις αρκετή ευχαρίστηση σε όσα κάνεις σήμερα, αρκεί να «τσεκάρεις» ότι αφήνεις και τον άλλο να είναι ο εαυτός του, για να περνάτε όλοι καλύτερα.

Υδροχόος
Όσο πιο άνετος είσαι να δεχτείς και τις δικές σου αστοχίες μέσα σε μια προσωπική σχέση, τόσο λιγότερη συναισθηματική «συρρίκνωση» θα υπάρχει μεταξύ σας.

Ιχθύες
Από μια βόλτα στα μαγαζιά, μέχρι μια έξοδο για ποτό με παρεάκι και σύντροφο και... basta, γιατί η μέρα δεν θέλει να την πολυζαλίσεις με thougt-provoking ασχολίες.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ