Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.04.2022

Σκορπιέ, το σώμα σου έχει ανάγκη από ήρεμα και «στοργικά» πραγματάκια σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Επίλεξε ασχολίες και εκκρεμότητες που ζητάνε αρκετή προσήλωση για να βγουν σήμερα, καθώς η αυξημένη παραγωγικότητα σου θα σε βοηθήσει να τις ολοκληρώσεις με επιτυχία.


Ταύρος
Ο «τόνος» της ημέρας σε επίπεδο επαφών και συνδιαλλαγών είναι σχετικά ήπιος, μολονότι η αυριανή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου σε επηρεάζει ήδη, τουλάχιστον σε ενεργειακό επίπεδο.


Δίδυμοι
Η ανηδονία, η κατάσταση κατά την οποία θέλεις κάτι πάρα πολύ αλλά με το που το κατακτάς δεν αντλείς πλέον ευχαρίστηση και ψάχνεις κάτι άλλο, είναι μεγάλη παγίδα για το emotional well-being σου. Μη σε «κουράζεις» άλλο.


Καρκίνος
Τα επαγγελματικά και οι απαιτήσεις τους σε απασχολούν περισσότερο σήμερα Παρασκευή και καλά θα κάνεις να μη μείνεις στην «τεμπελιά», γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα.


Λέων
Να είσαι μεν ανοιχτός σε προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους με φίλους σήμερα, αλλά φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση ή έστω για τον εαυτό σου.


Παρθένος
Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, μπορεί σήμερα να χρειαστεί να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, πληρώνοντας λογαριασμούς, κάνοντας ίσως διακανονισμούς με τράπεζες κ.λπ.


Ζυγός
Με διάθεση να βάλεις μια τάξη στο συναισθηματικό «je ne sais quoi» που προκαλεί ήδη η αυριανή Πανσέληνος, με τη δυσκολία ωστόσο να έγκειται κυρίως στην υποκειμενική προσέγγιση των πραγμάτων.


Σκορπιός
Το σώμα σου έχει ανάγκη από ήρεμα και «στοργικά» πραγματάκια σήμερα, να φας σωστά, να ασκηθείς λιγάκι, να κάνεις μια περιποίηση, να σε φροντίσεις γενικά περισσότερο.


Τοξότης
Βοηθητική η Παρακευή για να εστιάσεις σε δημιουργικούς στόχους, να συνεννοηθείς με συνεργάτες, αλλά και να ασχοληθείς λιγακι παραπάνω με τα προσωπικά σου, κανονίζοντας και μια έξοδο.


Αιγόκερως
Πρακτικές εκκρεμότητες της οικογένειας, του σπιτιού και των οικονομικών σου χρειάζονται «σορτάρισμα» καθώς τελειώνει ο μήνας και πιθανώς να σε «τρέξουν» αρκετά σήμερα.


Υδροχόος
Από τις πολυάσχολες και παραγωγικές μέρες η σημερινή και μάλλον σου «ταιριάζει» καλύτερα να βρίσκεσαι εκτός σπιτιού για να αποφύγεις όσο γίνεται να έρθεις «αντιμέτωπος» με τα ψυχολογικά σου.


Ιχθύες 
Πιθανώς σήμερα να χρειαστεί να «χειριστείς» κάποιες υποθέσεις οικονομικής ή και συναισθηματικής φύσεως που ανέβαλες εδώ και καιρό, αλλά έφτασε πλέον η «ώρα» τους.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ