Visual Browsing
Γυναικα με κόκκινο maxi φόρεμα
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.04.2021

Παρθένε, χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση και να ασχοληθείς σοβαρά με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, γιατί δεν σηκώνεις άλλο άγχος
© Vladimir Fedotov / Unsplash
Τα Ζώδια της Τετάρτης 21 Απριλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Ενώ έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τη σχέση σου, να κάνετε ίσως και κάτι δημιουργικό μαζί και να περάσετε καλά, μια διαφωνία πάνω στην οικονομική διαχείριση μπορεί να αλλάξει το κλίμα, γι’ αυτό καλό είναι να αποφευχθεί.

Ταύρος
Τη νιώθεις την πίεση και σήμερα και αυτό σου δημιουργεί έναν εσωτερικό αναβρασμό που κάπου πρέπει να ξεσπάσει για να ισορροπήσει το πράγμα. Ίσως όμως στεναχωρηθείς και από συμπεριφορές των άλλων απέναντί σου, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Δίδυμοι
Η προσπάθεια ενός πρώην σου να σε προσεγγίσει ξανά μπορεί να σε αιφνιδιάσει σήμερα και θα σου είναι πιο δύσκολο να αποφασίσεις τι θες να κάνεις μαζί του. Σκέψου ψύχραιμα αν πραγματικά θα μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι η φάση μεταξύ σας.

Καρκίνος
Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ανασφάλεια για ένα οικονομικό σου θέμα που σε πιέζει. Μπορεί π.χ. να περιμένεις μια έγκριση ή μια απάντηση από την τράπεζα και αυτό το να μην σε αφήνει να ησυχάσεις, δεν αποκλείεται όμως και κάποιος φίλος να σου ζητήσει δανεικά και, μολονότι ζορίζεσαι, δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς.

Σχετικα
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021

Λέων
Πόση καταπίεση και στρες να αντέξεις πια κι εσύ «ο βασιλιάς της ζούγκλας», ειδικά αν φορτώνεσαι άδικα και με δουλειά άλλων; Προσπάθησε πάντως να μην τα «σπάσεις» σήμερα με σημαντικά πρόσωπα στα επαγγελματικά και κάνε κάτι για να ελέγξεις τον θυμό σου.

Παρθένος
Χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση και να ασχοληθείς σοβαρά με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, γιατί δεν σηκώνεις άλλο άγχος. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί άλλο από το pressing στη δουλειά, αλλά βρες τρόπο να βάλεις τα όριά σου.

Ζυγός
Δεν χρειάζεται σήμερα να ακολουθήσεις τους ρυθμούς των άλλων στα επαγγελματικά, αλλά να συντονιστείς με το δικό σου tempo, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.05.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.05.2021

Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα και οι διαφωνίες στα επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις ακόμα και πάνω στα αυτονόητα δημιουργούν περισσότερη πίεση. Για ελεύθερο χρόνο ούτε λόγος.

Τοξότης
Φρόντισε σήμερα να αποφύγεις συγκρούσεις ιδεών και απόψεων με άτομα που φαίνεται εξ αρχής ότι κινείστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Άδικος κόπος.

Αιγόκερως
Αν χρειαστεί να συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας ή για τα χρηματικά ποσά και τις κινήσεις της εταιρείας σου, καν’ το με ισορροπημένο τρόπο, γιατί οι συνομιλητές σου θα είναι πιο «ευαίσθητοι» σχετικά με το θέμα σήμερα.

Υδροχόος
Μην ανακατευτείς με οικογενειακά θέματα προσπαθώντας να δώσεις «τα φώτα σου» και τη βοήθειά σου γιατί η κίνησή σου όχι μόνο δεν θα εκτιμηθεί, αλλά θα σου ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω!

Ιχθύες
Πιο απαιτητική ημέρα η σημερινή στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου, μην πιεστείς όμως υπερβολικά γιατί από ενέργεια δεν είσαι και στα καλύτερά σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Δίδυμε, η φαντασία σου στον ερωτικό τομέα είναι στα ύψη, έχεις όμως την ανάγκη...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5