EU News

Διαδικτυακή συζήτηση: «Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Τι έχει γίνει έως σήμερα»

Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Τι έχει γίνει έως σήμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
markus-spiske-wiuxlhndclw-unsplash.jpg

Live συζήτηση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για την Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 14:00-16:00, το ΑΠΕ-ΜΠΕ διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Τι έχει γίνει έως σήμερα». Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην πορεία των εργασιών ανά θεματική και τις σχετικές συστάσεις που έχουν κατατεθεί και συζητούνται στο πλαίσιο Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης. Συμμετέχει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

horis_titlo.png

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο βουλευτής ΝΔ και πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τη Μετανάστευση της Ολομέλειας της Διάσκεψης Δημήτρης Καιρίδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Ιωάννης Μπουρνούς, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο γεν. δ/ντής του ΕΛΙΑΜΕΠ και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Γιώργος Παγουλάτος και ο επικεφαλής του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Παρεμβαίνουν ζωντανά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μέσω μαγνητοσκοπημένων μηνυμάτων, παρεμβαίνουν ο ευρωβουλευτής και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Λευτέρης Χριστοφόρου (ΕΛΚ, Κύπρος), η πρόεδρος της Πολιτικής Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρόεδρος της Ομάδας «Ισχυρή Οικονομία, κοινωνική δικαιοσύνη, θέσεις εργασίας» στην Ολομέλεια της Διάσκεψης Iratxe García Pérez (Ισπανία) και ο ευρωβουλευτής και μέλος της Ολομέλειας της Διάσκεψης Helmut Scholz (Αριστερά, Γερμανία).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ερωτήματα θέτουν μαθητές από τα Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και εθελοντές της ομάδας μαζί.eu. Συντονίζει ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιος Περδικάρης.

Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης: Τι έχει γίνει έως σήμερα

Παρακολουθήστε ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα του Πρακτορείου στο Facebook και YouTube και από τη σελίδα στο Facebook του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ