EU News

Στο Δουβλίνο η τέταρτη ομάδα των πολιτών της Διάσκεψης

25-27 Φεβρουαρίου η τελευταία από τις τέσσερις Ομάδες των Ευρωπαίων πολιτών της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης συνεδριάζει στο Δουβλίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20211210_ep-123816a_factstory_035_resized_l.jpg

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης συνεχίζεται στο Δουβλίνο (Ιρλανδία) όπου θα φιλοξενηθούν περίπου 200 Ευρωπαίοι πολίτες.

Στις 25-27 Φεβρουαρίου, η τελευταία από τις τέσσερις Ομάδες των Ευρωπαίων πολιτών της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης συνεδριάζει στο Δουβλίνο για να συζητήσει και να διατυπώσει τις συστάσεις της.

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, το Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Δουβλίνο (Ιρλανδία) θα φιλοξενήσει περίπου 200 Ευρωπαίους πολίτες στο Κάστρο του Δουβλίνου στις 25-27 Φεβρουαρίου. Η ομάδα των Ευρωπαίων πολιτών με θέμα «Ισχυρότερη οικονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και θέσεις εργασίας / εκπαίδευση, πολιτισμός, νεολαία, αθλητισμός / ψηφιακός μετασχηματισμός» έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές για να επεξεργαστεί τις συστάσεις της - στο Στρασβούργο τον Σεπτέμβριο και διαδικτυακά τον Νοέμβριο.

Πώς να παρακολουθήσετε:
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 11:15-12:50 (ώρα Ελλάδας) στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ και στην Ψηφιακή Πλατφόρμα της Διάσκεψης

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 12:00- 16:00 (ώρα Ελλάδας) στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ και στην Ψηφιακή Πλατφόρμα της Διάσκεψης

Το πρόγραμμα ημερήσιας διάταξης είναι διαθέσιμο εδώ. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας έκθεσης σχετικά με τις εργασίες της ομάδας, στην ιστοσελίδα της Ομάδας 1.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ