Κοσμος

Σόου του Τραμπ στην εκπομπή του άλλοτε υποστηρικτή του Πιρς Μόργκαν - Έφυγε οργισμένος

Σηκώθηκε όρθιος και του φώναζε να κλείσει την κάμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκνευρίζεται με τον Πιρς Μόργκαν και φεύγει από συνέντευξη
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Πιρς Μόργκαν © youtube

«Σόου» έδωσε πάλι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Βρετανό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν.

Ο άλλοτε υποστηρικτής του Τραμπ, Πιρς Μόργκαν υπερασπίστηκε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών του 2020, χαρακτηρίζοντας τις εκλογές εκείνες «δίκαιες και ελεύθερες».

«Μόνο ένας ανόητος θα το πίστευε αυτό», του απάντησε ο Τραμπ, με τον Μόργκαν να ρωτά: «Με θεωρείς ανόητο;». «Αυτή την στιγμή, ναι», λέει ο Τραμπ, για να σηκωθεί μετά από λίγο εν εξάλλω από την θέση του, ζητώντας από τον κάμεραμαν να «κλείσει την κάμερα».

 

 

Το teaser των 30 δευτερολέπτων για τη νέα εκπομπή του Μόργκαν «Piers Morgan Uncensored» που θα προβληθεί στο TalkTV του Ρούπερτ Μέρντοχ είναι αρκετά αμφιλεγόμενο καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι όλα όσα δείχνει είναι στημένα και ένα κόλπο του μάρκετινγκ για να γίνει viral η συνέντευξη και να κάνει νούμερα τηλεθέασης.

Ο Τραμπ έχει πολλές φορές αμφισβητήσει τις εκλογές του 2020, που ανέδειξαν τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ, μιλώντας μάλιστα για νοθεία.

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, ο Ντόναλντ Τραμπ τον αποκάλεσε «ανόητο» τουλάχιστον άλλες έξι φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Χαρακτήρισε, επίσης, ανόητο τον ηγέτη της μειοψηφίας της Γερουσίας Μιτς ΜακΚόνελ και τον αντιπρόεδρό του, Μάικ Πενς, «ανόητο και αδύναμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μόργκαν και Τραμπ είχαν στο παρελθόν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα ο Μόργκαν είχε επικριθεί γιατί σε συνεντεύξεις που είχε κάνει στον Τραμπ όταν ήταν στο ITV ήταν «υπερβολικά ήπιος» με τον τότε ένοικο του Λευκού Οίκου. 

Η 75λεπτη εκπομπή θα προβληθεί τη Δευτέρα 25/4 στις 20:00, ημέρα έναρξης της νέας τηλεοπτικής επιχείρησης του Μέρντοχ.  Ως γνωστόν ο Μόργκαν εντάχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο δυναμικό του News Corp του Ρούμπερτ Μέρντοχ και στο Fox News Media σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει νέα τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2022, στήλη σε εφημερίδα και την έκδοση βιβλίου. Ο εν λόγω όμιλος υποστήριζε αναφανδόν τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ