Κοσμος

Όσκαρ 2022: Ο Ζελένσκι σε συζητήσεις για εμφάνιση στην τελετή

Θετικό σε μία παρέμβαση Ζελένσκι το κανάλι που θα μεταδώσει την απονομή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραβεία Όσκαρ: Τα χρυσά αγαλματίδια αναμένουν τους μεγάλους νικητές
Βραβεία Όσκαρ © EPA/JUSTIN LANE

Όσκαρ 2022 - Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συζητήσεις για εμφάνιση στην τελετή απονομής της Κυριακής (27/3).

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, για μια σύντομη εμφάνιση μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022. 

Σύμφωνα με το New York Post, τα μέλη της Ακαδημίας συζητούν ακόμα για το αν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα παρέμβει στην τελετή. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ABC, που θα μεταδώσει την τελετή των Όσκαρ ζωντανά, φέρεται να διάκειται θετικά για μία παρέμβαση του Ουκρανού προέδρου, ωστόσο έχει εκφραστεί ήδη ο ενδοιασμός κατά πόσο η εμφάνιση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα ταίριαζε σε μία τελετή που έχει επιλέξει να παραμείνει στα χρόνια πολιτικά ουδέτερη. 

Oscar 2022: Η Μίλα Κούνις ετοιμάζει αναφορά για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ηθοποιός Μίλα Κούνις, με καταγωγή από την Ουκρανία, αναμένεται να κάνει κάποια δήλωση όσον αφορά τον πόλεμο στη γενέτειρά της, καθώς θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει μια κατηγορία Όσκαρ και θα ανακοινώσει τον νικητή. Άλλωστε, η Μίλα Κούνις, μαζί με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Άστον Κούτσερ, συγκέντρωσαν πρόσφατα 35 εκατομμύρια δολάρια για υποστήριξη προς τους Ουκρανούς πρόσφυγες, μέσα από διαδικτυακή καμπάνια. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επαίνεσε το ζευγάρι ηθοποιών.

Όσκαρ 2022: Δεν θα λείψουν οι αναφορές στην Ουκρανία

Μία εκ των παρουσιαστών της τελετής απονομής των Όσκαρ 2022, η Έιμι Σούμερ είπε ότι δεν θα φοβηθεί να αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία. «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να σχολιάσω τουλάχιστον μερικά πράγματα. Έχω μερικά αστεία που τονίζουν την τρέχουσα κατάσταση. Θέλω να πω, συμβαίνουν τόσα πολλά απαίσια πράγματα που φαίνεται δύσκολο να εστιάσω σε ποια». 

«Δεν φοβάμαι να πάω εκεί, αλλά δεν είμαι εγώ που κάνω την παραγωγή των Όσκαρ», είπε η Έιμι Σούμερ και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι υπάρχει σίγουρα πίεση με έναν τρόπο για να πούμε: Αυτές είναι διακοπές, αφήστε τους ανθρώπους να ξεχάσουν, θέλουμε απλώς να έχουμε αυτή τη νύχτα. Όμως, θα είναι στραμμένα τόσα μάτια και αυτιά σε αυτή την παράσταση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ