Κοσμος

Πούτιν: Ζητά κάθαρση της Ρωσίας από «προδότες και αποβράσματα»

«Ο ρωσικός λαός, θα μπορεί πάντα να ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν © EPA

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τους Ρώσους «προδότες» που τάσσονται με τη Δύση.

Αυστηρή προειδοποίηση προς πάσης φύσης Ρώσους «προδότες» απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σημειώνοντας πως πρόκειται για άτομα που «η Δύση ήθελε να χρησιμοποιήσει ως πέμπτη φάλαγγα για να καταστρέψει τη Ρωσία».

Η επίθεση του Πούτιν είχε στόχο συγκεκριμένα τους Ρώσους που τάσσονται με τη Δύση, μία διαφορά που μπορεί να διακρίνει ο ρωσικός λαός μεταξύ προδοτών και πατριωτών, όπως είπε. 

«Φυσικά (η Δύση) θα προσπαθήσει να ποντάρει στη λεγόμενη πέμπτη φάλαγγα, στους προδότες – σε αυτούς που κερδίζουν τα χρήματά τους εδώ, αλλά ζουν εκεί. Ζουν, όχι με τη γεωγραφική έννοια, αλλά με την έννοια του τρόπου σκέψης τους, του δουλοπρεπούς τρόπου σκέψης τους», δήλωσε στους υπουργούς του και πρόσθεσε:

«Οποιοσδήποτε λαός, και ειδικά ο ρωσικός λαός, θα μπορεί πάντα να ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες, και απλώς να τους φτύνει σαν σκνίπα που κατά λάθος πέταξε στο στόμα τους».

'Scum and traitors': Putin threatens Russians who oppose war in Ukraine

Πούτιν: Φυσική και αναγκαία η αυτοκάθαρση της κοινωνίας

Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο συνέχισε ο Ρώσος πρόεδρος σχετικά με την «πέμπτη φάλαγγα» τονίζοντας ότι σκοπός της Δύσης είναι να διχάσει τη Ρωσία και να προκαλέσει εμφύλια αντιπαράθεση.

«Και υπάρχει ένας στόχος – η καταστροφή της Ρωσίας», είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «η χώρα μας θα αποκρούσει τέτοιες προσπάθειες».

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας, μόνο θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, τη συνοχή και την ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ