- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπό κράτηση φέρεται να είναι ο αρχιμαφιόζος εχθρός του Ερντογάν
Γνωστός ως σφοδρός πολέμιος του Ταγίπ Ερντογάν
Συνελήφθη ο Τούρκος αρχιμαφιόζος και πολέμιος του Ερντογάν, Σεντάτ Πεκέρ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αραβόφωνα και τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Ο εξόριστος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ φέρεται να έχει συλληφθεί σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αραβόφωνα και τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Παρόλα αυτά το δίκτυο Al Jazeera το οποίο πρώτο έκανε λόγο για σύλληψη του Πεκέρ προχώρησε σε ανάκληση της πληροφορίας, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Ο Πεκέρ άλλοτε σύμμαχος και στη συνέχεια πολέμιος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται, σύμφωνα πάντα με τα ίδια μέσα, να εκδοθεί στην Τουρκία η οποία είχε ζητήσει εδώ και καιρό την έκδοση του από τη χώρα του Αραβικού Κόλπου.
Ο αρχιμαφιόζος άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός όταν ξεκίνησε με βίντεο από το Youtube να κάνει αποκαλύψεις κατά του Ερντογάν και κορυφαίων Υπουργών του. Μεταξύ άλλων είχε εμπλέξει τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλειμάν Σοιλού σε διάφορα σκάνδαλα, είχε κατηγορήσει για εμπόριο κοκαΐνης, την κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενώ είχε αποκαλύψει ότι σε πολλές δολοφονίες δημοσιογράφων εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας και υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ.
Επίσης ο Πεκέρ είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στη Συρία και συγκεκριμένα στην οργάνωση Αλ-Νούσρα, η οποία σύμφωνα με τις ΗΠΑ αποτελεί το παρακλάδι της Αλ-Κάιντα στην Συρία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια διαφωνία για την Τεχνητή Νοημοσύνη στις οικογενειακές διακοπές, ήταν μοιραία
Νέα ένταση με ιρανικούς βαλλιστικούς πάνω από τον Περσικό σε αντίποινα στις ΗΠΑ
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του θρυλικού παλαιστή - Oι ισχυρισμοί περί ιατρικής αμέλειας
Η διαδικασία «θερμικής διαφυγής» στις μπαταρίες λιθίου μπορεί να προκαλέσει ακραίες θερμοκρασίες
Στο μικροσκόπιο των αρχών παλαιότερες καταγγελίες εις βάρος του υπόπτου, που φέρεται να σχετίζονται με υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων
Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 16 μήνες
Ο στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε τι συμβαίνει μακριά από τις κάμερες και γιατί «κανείς δεν το μαθαίνει»
Σοβαρές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα
Εξαπέλυσε πυραύλους και drones, στο στόχαστρο και δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ
Η περίπτωση του 17χρονου που συνελήφθη στην Ολλανδία
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.