Κοσμος

Αμερικανός συλλέκτης έχει 70.000 αντικείμενα του Darth Vader

Η συλλογή αποτελείται από παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής, μοναδικά κράνη και άλλα αντικείμενα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Darth Vader
Ο Darth Vader © Unsplash

Αμερικανός μετακόμισε από την Ουάσιγκτον στο Τέξας με συλλογή 70.000 αντικειμένων που συνδέονται με τον Darth Vader.

Αμερικανός που μετακόμισε πρόσφατα με τη σύζυγό του από την περιοχή της Ουάσιγκτον στο Τέξας μετέφερε μαζί του τη συλλογή του με περισσότερα από 70.000 αντικείμενα που σχετίζονται με τον κακό του «Star Wars», Darth Vader.

Ο Μπίλι ΜακΜπράιντ, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, είπε ότι άρχισε να συλλέγει αντικείμενα Darth Vader όταν ήταν μικρός και ότι με την πάροδο των χρόνων απέκτησε μια πλούσια συλλογή.

Ο ΜακΜπράιντ υπολόγισε το 2015 ότι είχε δαπανήσει περίπου 270.000 δολάρια για περίπου 60.000 αντικείμενα και εξήγησε ότι η συλλογή του από τότε, έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 70.000 αντικείμενα, με άγνωστη τη συνολική αξία.

«Δεν μπορούσα να αγοράσω τη δική μου συλλογή σήμερα» δήλωσε ο μανιώδης συλλέκτης στο KVEO-TV.

Η συλλογή αποτελείται από παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής, μοναδικά κράνη και άλλα αντικείμενα.

«Είναι κάτι που μου φέρνει ακόμα χαρά. Όλοι έχουμε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά μας και αυτό είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω» ανέφερε.

Ο ΜακΜπράιντ είπε ότι ένα από τα αντικείμενα για το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος είναι ένα αυθεντικό κράνος από τα σκηνικά από τη θεατρική παραγωγή Super Live Adventure του Τζορτζ Λούκας στην Ιαπωνία.

«Το αγαπώ απόλυτα. Μου το πρόσφερε ένας καλός μου φίλος» σημείωσε ο ΜακΜπράιντ. «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι με τον δικό του τρόπο, έχει συναισθηματική αξία και υπάρχει ιστορία πίσω από αυτό» ανέφερε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ