Κοσμος

Νέες αποκαλύψεις για τα ερωτικά μηνύματα του Μπιλ Γκέιτς

Χρειάστηκε η παρέμβαση κορυφαίων στελεχών προκειμένου να σταματήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπιλ Γκέιτς: Νέα μηνύματα που τον «καίνε» - Παρενοχλούσε υπαλλήλους της Microsoft από το 2008
Μπιλ Γκέιτς: Νέα μηνύματα που τον «καίνε» - Παρενοχλούσε υπαλλήλους της Microsoft από το 2008

O Μπιλ Γκέιτς έστελνε ερωτικά μηνύματα σε υπάλληλο της Microsoft ενώ ήταν παντρεμένος το 2008.

Λίγους μήνες μετά  την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Μελίντα Γκέιτς νέες αποκαλύψεις προκύπτουν σχετικά με τον Μπιλ Γκέιτς και τις σχέσεις του με τις εργαζόμενες της Microsoft του τεχνολογικού κολοσσού τον οποίο ίδρυσε. 

Τα emails που χρονολογούνται από το 2008, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, ανακαλύφθηκαν μάλιστα, εκείνο το διάστημα από τεχνικούς της Microsoft, με αποτέλεσμα οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας να καλέσουν τον Γκέιτς σε έκτακτο meeting. Ο νυν πρόεδρος της εταιρείας Μπραντ Σμιθ και η Λίζα Μπρούμελ χαρακτήρισαν τα μηνύματά του ως «ανήθικα», «ακατάλληλα» και «προσβλητικά» και τόνισαν ότι θα έπρεπε να σταματήσει να παρενοχλεί τις δύο γυναίκες, πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε μια άλλη υπόθεση, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας πληροφορήθηκε το 2019 πως μια μηχανικός της Microsoft έγραψε επιστολή, όπου ισχυριζόταν ότι με τον Γκέιτς είχαν σεξουαλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την Wall Street Journal.  Τα μέλη του συμβουλίου προσέλαβαν μια νομική εταιρία για να διεξάγει έρευνα αναφορικά με την σχέση, ανέφερε τότε η WSJ. 

Οι New York Times αποκάλυψαν άλλα δυο περιστατικά, όπου ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος είχε ζητήσει σε ραντεβού σε δυο γυναίκες, οι οποίες δούλευαν για εκείνον στη Microsoft και στο Bill & Melinda Gates Foundation.

Πέραν αυτών, το 1992, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ενημερώθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε εξωσυζυγική σχέση με ένα κορυφαίο στέλεχος της Microsoft. Το 2020, εγκατέλειψε το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft, όταν έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε επίσης εντός της εταιρείας αλλά το 2002. Από την πλευρά του ο βιογράφος του Μπιλ Γκέιτς, Τζέιμς Γουάλας, αποκαλύπτει πως «δεν ήταν καθόλου σπασίκλας» αλλά διοργάνωνε πάρτι στα οποία οι καλεσμένοι ήταν γυμνοί και για τα οποία προσελάμβανε πολλές στρίπερ.

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Το διαζύγιο εκατομμυρίων

Οι Γκέιτς αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Πηγές που επικαλείται η WSJ ανέφεραν ότι η Μελίντα Γκέιτς, μεταξύ άλλων, ανησυχούσε για τις επαφές του συζύγου της με τον εκλιπόντα τραπεζίτη, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους. 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ