Κοσμος

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια Elon Musk και Grimes

Τι δήλωσε ο ιδρυτής της SpaceX

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χώρισαν Elon Musk και Grimes
Χώρισαν Elon Musk και Grimes © EPA/JUSTIN LANE

Ο Elon Musk και η σύντροφός του, Grimes, χώρισαν μετά από τρία χρόνια.

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Elon Musk και η σύντροφός του Grimes. Ο ιδρυτής της SpaceX επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Καναδή τραγουδίστρια από το Βανκούβερ, αλλά σημείωσε ότι η σχέση τους παραμένει καλή, καθώς είναι γονείς του ενός έτους γιοὐ τους, X-A-Xii Musk.

«Είμαστε ημι-χωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπιόμαστε, συναντιόμαστε συχνά και είμαστε καλά», είπε ο Musk για τη σχέση του με τη μητέρα του 16 μηνών γιου του.

«Έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός πως η δουλειά μου στο Space X και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κατά βάση στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό, και η δουλειά της είναι στο Λος Άντζελες», εξήγησε ο Ελον Musk.

Η είδηση του χωρισμού ήρθε στο φως αφότου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουριστικό ταξίδι που διοργάνωσε η Space X του Έλον Musk, με το Inspiration 4 να προσθαλασσώνεται με ασφάλεια ανοιχτά της Φλόριντα.

H πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Musk με την Άμπερ Χερντ. Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και ο γίος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Ο Μασκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ