Κοσμος

Παπαγάλος... δάγκωσε την καγκελάριο Μέρκελ

Κατά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνγκελα Μέρκελ
Άνγκελα Μέρκελ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EPA

Η Άνγκελα Μέρκελ επισκέφθηκε πάρκο πτηνών, με έναν παπαγάλο να... προτιμάει το χέρι της από την τροφή.

Η απερχόμενη, πλέον, καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επισκέφτηκε ένα διάσημο πάρκο πτηνών στην εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο-Πομερανία, οποτέ και έλαβε χώρα ένα μάλλον αστείο περιστατικό με έναν παπαγάλο

Αρχικά, η καγκελάριος φάνηκε να διασκεδάζει στο πάρκο ταΐζοντας τους παπαγάλους με έναν εξ' αυτών να κάθεται στο κεφάλι της. Ωστόσο, ξαφνικά ένα παπαγαλάκι φαίνεται πως προτίμησε το… χέρι της από την ειδική τροφή δαγκώνοντάς την, με αποτέλεσμα η Μέρκελ να απαθανατιστεί σφαδάζοντας από τον πόνο.

 

 

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), στο περιθώριο της περιοδείας της, επισκέφθηκε το Πάρκο Πτηνών Marlow και θέλησε να ταΐσει ένα σμήνος παπαγάλων Lori με «νέκταρ», δηλαδή μείγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό.

Σύντομα πάντως ανέκτησε το χαμόγελό της και συνέχισε την επίσκεψή της. Όταν ωστόσο της προτάθηκε να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκ., αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…».

Η Μέρκελ πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιο διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ