- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Φήμες για «ανακωχή» Ερντογάν με τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ
Δεν θα κάνει για την ώρα τις αποκαλύψεις για τον Ερντογάν
Φήμες στην Τουρκία ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τα «βρήκε» με τον Τούρκο αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ.
Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πεκέρ, να «αναβάλει» τις πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις του για τον Ταγίπ Ερντογάν. Το νέο βίντεο του αρχιμαφιόζου, στο οποίο όπως είχε πει θα έκανε σοβαρές αποκαλύψεις για τον ίδιο τον Ερντογάν, επρόκειτο να «ανέβει» την προσεχή Κυριακή.
Όμως, ο Πεκέρ είπε ότι δεν θέλει να κάνει ζημιά στη διαπραγμάτευση του Τούρκου προέδρου με τον αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, στις 14 Ιουνίου και γι’ αυτό δεν θα προχωρήσει ακόμη σε αποκαλύψεις.
Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, τόνισε ότι υπάρχουν φήμες περί επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης μεταξύ του Πεκέρ και της Άγκυρας και εκτίμησε ότι μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ νέο βίντεο.
Πριν μία εβδομάδα, τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετεδωσαν ότι οι τουρκικές αρχές προχώρησαν την έκδοση εντάλματος σύλληψης του αρχιμαφιόζου, μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας από τον «αρχηγό της μαφίας».
Στο τελευταίο του βίντεο, που έχει πάνω από 17 εκατ. προβολές, ο Πεκέρ καταγγέλλει ότι η τουρκική κυβέρνηση είχε σχέσεις και προμήθευσε όπλα στην τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα στη Συρία, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο επιβραβεύοντας μια πολιτική στάση;
Η κυβέρνηση Τραμπ ισχυρίζεται ότι το ΔΠΔ διοικείται από αυτούς που αποκαλεί παγκοσμιοποιητές
Σχεδόν 1 στους 5 εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και οι τεχνικές εργασίες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Οι επιπτώσεις είναι ήδη εμφανείς.
Ο άνδρας εισήλθε στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι τίγρεις
Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ
«Προτείνω να αποκτήσουν νέο ηγέτη, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία»
Το περιστατικό οδήγησε τις ρωσικές αρχές στην επιβολή καραντίνας σε περίπου 200 άτομα
Διοχέτευση 4,8 εκατομμυρίων τόνων ρωσικού ντίζελ στην αγορά
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά τις διαδοχικές επιθέσεις
Συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη στη φυλακή
Πύραυλος των Χούθι έπληξε το αεροδρόμιο - Διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας
Εκδόθηκε ταξιδιωτική ειδοποίηση
Μερικές ακυρώσεις παρατείνονται μέχρι την Δευτέρα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απαρίθμησε όσα θεωρεί διπλωματικές επιτυχίες του
«Άκουσα λίγα πράγματα, δεν ξέρω πολλά»
Η κρίση χρέους, η υψηλή χρηματοδότηση της εκπαίδευσης και οι συνδικαλιστικές πιέσεις
«Επένδυση στον πόλεμο» καταγγέλλει ο Ζελένσκι
Τι αναφέρεται για τις αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
Ποια είναι η συντηρητική σχολιάστρια προσκείμενη στο κίνημα MAGA
Ευρωπαϊκές χώρες ενωμένες στο πλευρό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.