- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
TUI: Κανονικά το 75% του συνήθους προγράμματός της το καλοκαίρι
«Εξακολουθούμε να είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχουμε ένα σωστό καλοκαίρι»
Η εταιρεία ταξιδιών TUI προβλέπει ότι θα πραγματοποιήσει φέτος το καλοκαίρι το 75% του συνήθους προγράμματός της.
Ως και το 75% του συνηθισμένου προγράμματός της θα πραγματοποιήσει κανονικά η γερμανική τουριστική εταιρεία TUI το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της.
«Εξακολουθούμε να είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχουμε ένα σωστό καλοκαίρι», δήλωσε ο επικεφαλής της TUI Φριτς Γιούσεν σε συνέντευξή του στο BBC.
Ο Γιούσεν εκφράζει την ικανοποίησή του για τα «επίπεδα εμβολιασμού, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά επίσης για παράδειγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ας ελπίσουμε πλέον στην Ευρώπη», κάτι που θα μπορούσε να επιτρέψει μια επανάληψη των διεθνών ταξιδιών στη διάρκεια της άνοιξης.
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προβλέπει να επιτρέψει στους Βρετανούς να φύγουν για διακοπές στο εξωτερικό από τις 17 Μαΐου.
Ο όμιλος του Ανόβερου, ο οποίος υπενθυμίζει πως έχει ήδη 2,8 εκατ. κρατήσεις, προβλέπει να πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο «το 70 έως και το 75%» του προγράμματός του, σύμφωνα με τον Γιούσεν.
Πρόκειται για σχεδόν τα ίδια επίπεδα με αυτά στα οποία ελπίζει η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία εκτιμούσε στα τέλη Μαρτίου ότι θα μπορέσει να προτείνει φέτος το καλοκαίρι το 80% του συνήθους προγράμματός της.
Η βρετανική ανταγωνίστριά της EasyJet φάνηκε πιο επιφυλακτική αυτή την εβδομάδα και δεν ανακοίνωσε προβλέψεις για τη θερινή περίοδο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σκάφος του» - Η μοιραία στροφή και η επέμβαση των αρχών
Απευθύνει έκκληση για την ενότητα των μουσουλμανικών χωρών
Στο νοσοκομείο η σύντροφος και η κόρη του
«Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρα χωριά» - Δραματικές στιγμές στα νεκροτομεία
Φόβοι ότι το πρόβλημα θα χειροτερέψει
To krapfen που έγινε viral
Τι λέει ο Αχμέντ Φουάντ Αλχατίμπ
Δεν είναι γνωστό πόσα κυκλοφορούν
Καθώς η αφόρητη ζέστη αλλάζει και το dress code
Η επίμαχη εικόνα είχε τραβηχτεί σε κινηματογραφική προβολή στο Λας Βέγκας
Η Συρία είναι το πιο επικίνδυνο μέτωπο
Το νομικό εμπόδιο για μόνιμη επιστροφή
Τρίτη καταδίκη για παρόμοιο αδίκημα
Διαμαρτυρόμενοι για το χοιρινό που σερβίρει το μαγαζί
Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου
Πώς λειτουργεί το κόλπο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.