- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Δημοσιογράφος του CNNi ξεσπά σε κλάματα στον αέρα
Aμέσως μετά το θέμα της για τα αυξανόμενα θύματα του κορωνοϊού στην Καλιφόρνια
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η δημοσιογράφος, Σάρα Σίντνερ του CNNi στον αέρα του καναλιού.
H δημοσιογράφος του CNNi, Σάρα Σίντνερ, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του καναλιού και αμέσως μετά την προβολή του θέματός της που ήταν αφιερωμένο στα αυξανόμενα θύματα του κορωνοϊού στην Καλιφόρνια.
«Αυτό είναι το 10ο νοσοκομείο, με συγχωρείτε, προσπαθώ να το ξεπεράσω, αυτό είναι το 10ο νοσοκομείο στο οποίο έχω βρεθεί, και το να βλέπω τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι οικογένειες πρέπει να ζήσουν μετά από αυτό και τον πόνο που πρέπει να φθάσει τόσο μακριά και σε τέτοιο εύρος. Είναι πολύ δύσκολο να το αντέξει κανείς αυτό. Με συγχωρείς, Άλισιν», είναι χαρακτηριστικά τα λόγια της προς την παρουσιάστρια της ειδησεογραφικής εκπομπής, Άλισιν Καμερότα.
Η Σάρα Σίντνερ έκανε έκκληση στον κόσμο για μια ακόμη φορά και με βάση την εμπειρία που έχει αποκομίσει από το ρεπορτάζ της στα νοσοκομεία, να προσέχει και να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς όπως τόνισε «καμία οικογένεια δεν θα πρέπει να το περνάει αυτό».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκροί και οι δύο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.