- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γιατί ο Άλμπερτ Μπουρλά δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κορωνοϊού
Ο CEΟ της Pfizer εξήγησε τον λόγο
Ο Άλμπερτ Μπουρλά δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, καθώς δεν θέλει να «κλέψει» τη σειρά από «ευπαθείς» ομάδες και υγειονομικούς υπαλλήλους.
Απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο του κορωνοϊού έδωσε ο Άλμπερτ Μπουρλά.
Μιλώντας στο CNBC, ο CEO της Pfizer ανέφερε ότι δεν έχει εμβολιαστεί με το εμβόλιο που παράγει η εταιρεία του σε συνεργασία με την BioNTech.
Ο λόγος; Δεν θέλει να «κλέψει» τη σειρά κανενός, καθώς -όπως επεσήμανε- δεν ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες» ούτε είναι υγειονομικός υπάλληλος που να εργάζεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον κορωνοϊό. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι είναι 59 ετών, με σχετικά καλή υγεία και θεωρεί ότι θα ήταν «απρεπές» να λάβει το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech πριν αυτό χορηγηθεί σε ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
Σχετικά με το αν εμβολιαζόταν για τον κορωνοϊό μπροστά στην κάμερα, ο Άλμπερτ Μπουρλά υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να αυξηθεί η αποδοχή του εμβολίου από τους πολίτες. Πρόσθεσε, πάντως, ότι μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος ούτε κανένα άλλο στέλεχος της εταιρείας, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, δεν θα προηγηθεί στη σειρά για τον εμβολιασμό.
Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 συνεδριάζει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) προκειμένου να λάβει την απόφαση για την έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech. Το συγκεκριμένο εμβόλιο χορηγείται ήδη σε πολίτες στη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Ο CEO της Pfizer κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να εμπιστεύονται την επιστήμη και να εμβολιαστούν «όποτε είναι αυτό κατάλληλο με βάση την ηλικία και το επάγγελμά τους». «Πρόκειται για ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε χωρίς καμία έκπτωση από μία εταιρεία με διαπιστευτήρια 171 ετών» κατέληξε ο Άλμπερτ Μπουρλά, CEO της Pfizer.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.