- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στο Ηνωμένο Βασίλειο
34% αύξηση των θυμάτων σε μία ημέρα
Το Ηνωμένο Βασίλειο ξεπέρασε το «φράγμα» των 1.000 θύματων από σήμερα 28 Μαρτίου του 2020. Αύξηση 34% σε μία ημέρα.
Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού υπερέβη τους 1.000 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 260 νέους θανάτους να έχουν καταγραφεί μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα με επίσημο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε σήμερα από το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 1.019 και των ανθρώπων που έχουν επίσημα καταγραφεί ως νοσούντες από τον ιό στους 17.089.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου παρατηρείται μια αύξηση θυμάτων της τάξεως των 34% σε σχέση με χθες Παρασκευή 27 Μαρτίου του 2020. Είναι η μεγαλύτερη αύξηση θυμάτων από τις 18 Μαρτίου που είχε σημειωθεί ρεκόρ ημερήσιας καταγραφής νεκρών σε μία ημέρα.
Ειδικότερα, στην Αγγλία καταγράφηκαν 246 άνθρωποι που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον νέο κορωνοϊό απεβίωσαν και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τους 935 σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. «Όλοι οι ασθενείς ήταν ηλικίας μεταξύ 33 και 110 ετών, εκτός 13, οι οποίοι ήταν ηλικίας 63 έως 99 ετών με υποκείμενα νοσήματα», αναφέρει η ανακοίνωση των βρετανικών υγειονομικών αρχών.
Τέσσερις επιπλέον θάνατοι σημειώθηκαν στην Ουαλία, ανεβάζοντας τον απολογισμό των νεκρών στην εν λόγω περιοχή στους 38. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ουαλία είναι συνολικά 1.093.
Στη Σκωτία κατέληξαν εξαιτίας του Covid-19 άλλοι επτά άνθρωποι. Συνολικά τα θύματα του νέου κορωνοϊού στη Σκωτία είναι 40. Κλείνοντας στη Βόρεια Ιρλανδία δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον φονικό ιό ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων στην εν λόγω περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στους 15.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.