Μαγιόρκα: Αστυνομικοί κάνουν καντάδα στους αποκλεισμένους (video)
Στιγμές χαράς στη δοκιμαζόμενη από τον κορωνοϊό Ισπανία
Στη Μαγιόρκα, οι αστυνομικοί τραγουδούν, παίζουν κιθάρα και χορεύουν στους κατοίκους που βρίσκονται σε καραντίνα και το βίντεο γίνεται viral.
Στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, οι αστυνομικοί κατέφυγαν στο τραγούδι προκειμένου να βοηθήσουν τους κατοίκους, που βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού, να ευθυμήσουν.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται δύο περιπολικά να διασχίζουν έναν δρόμο στην πόλη Αλγάιδα, με τα φλας ανοικτά και τις σειρήνες να αντηχούν, προτού κάνουν στην άκρη και οι επιβαίνοντές τους βγουν έξω.
«Έχετε διάθεση να τραγουδήσετε;» φωνάζει ένας από τους αστυνομικούς, κρατώντας μια κιθάρα και κατόπιν αρχίσει να παίζει το καταλανικό παιδικό τραγούδι "Joan Petit Quan Balla".
Ενώ οι συνάδελφοί του στροβιλίζονται με τις νότες και χειροκροτούν, οι κάτοικοι της συνοικίας βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και παίρνουν μέρος στο δρώμενο, ξεσπώντας σε επευφημίες.
Το θέαμα με τους αστυνομικούς που κάνουν καντάδα και το οποίο σύντομα έγινε viral στην Ισπανία (και όχι μόνο) αποτελεί μια άλλη εικόνα των μίνι «συναυλιών» που πραγματοποιούνται στην Ιταλία και την Ισπανία, δύο χώρες που, μεταξύ άλλων, έχουν επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς στην ελευθερία των μετακινήσεων.
Με 400 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 έως σήμερα, οι Βαλεαρίδες Νήσοι είναι μία από τις λιγότερο πληγείσες περιοχές της Ισπανίας. Εντούτοις, οι περιορισμοί στα ταξίδια από το εξωτερικό και οι ακυρώσεις πτήσεων αναμένεται να πλήξουν την οικονομία της περιοχής, που βασίζεται στον τουρισμό.
Λίγο πριν το τέλος της καντάδας στη Μαγιόρκα, ο αστυνομικός τραγουδιστής ευχαριστεί το κοινό και το ενθαρρύνει λέγοντας: «Μείνετε δυνατοί».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.