- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαμός με 19χρονη που υψώνει το μεσαίο δάκτυλο ενώ ο Σαλβίνι κοιμάται
Πώς σχολίασε την επίμαχη εικόνα ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας
Σάλος στην Ιταλία με την άσεμνη χειρονομία 19χρονης κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης, ενώ δίπλα της κοιμόταν ο Ματέο Σαλβίνι.
Αντικείμενο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ιταλία έγινε η φωτογραφία που δείχνει μια 19χρονη σε αεροπλάνο να υψώνει το μεσαίο δάκτυλο στην κάμερα, την ώρα που ο Ματέο Σαλβίνι κοιμάται δίπλα της. «Τι ωραία να ταξιδεύεις με ευγενικούς ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να διαδηλώνουν κατά του μίσους, της βίας και των προσβολών» έγραψε ειρωνικά στα social media κάτω από την επίμαχη εικόνα ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά. Η «πρωταγωνίστρια» της φωτογραφίας είναι η Έρικα Λάμπε και η επίμαχη σκηνή εκτυλίχθηκε στην πτήση Μπάρι-Μιλάνο.
Όπως δήλωσε η ίδια, το μεσαίο δάχτυλο δεν είχε αποδέκτη τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας. Έχοντας δεχτεί σφοδρή κριτική, απειλές και υβριστικά σχόλια, η 19χρονη αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media. Φρόντισε, πάντως, να καυτηριάσει την επιλογή του Σαλβίνι να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά της, «διασφαλίζοντας ότι θα δεχθώ βαριές προσβολές, απειλές θανάτου αλλά και εικόνες πορνό».
«Περικύκλωσα» με καρδούλες τον Σαλβίνι
«Εγώ τράβηξα τη φωτογραφία για να επισημάνω τη σύμπτωση του να ταξιδεύεις σε πτήση χαμηλού κόστους, έχοντας δίπλα σου τον Σαλβίνι. Η χειρονομία απευθυνόταν στους φίλους μου και δεν είχε να κάνει τίποτα με τον Σαλβίνι, τον οποίο εξάλλου "περικύκλωσα" με καρδούλες» τόνισε η 19χρονη.
Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι αριστερή, ούτε και δεξιά. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική και πιθανώς σε λίγα χρόνια να την αντιλαμβάνομαι καλύτερα. Δεν περίμενα τέτοια δημοσιότητα και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα για κάτι το οποίο έκανα με διαφορετική πρόθεση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Η ιστορική κόντρα με τον Ζακ Σιράκ
Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λιλ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή
Η δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Το Νέο Δελχί «υποστηρίζει κάθε ειρηνευτική προσπάθεια για τον σκοπό αυτό»
Ποιος είναι ο Γιόργκεν Φένεκ
Έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος μέχρι και την ημέρα της κηδείας
Γιατί ανησυχούν οι αγορές
Τα βαγόνια ευτυχώς σταμάτησαν σε σημείο όπου δεν βρίσκονται σε ανάποδη θέση
Η αξία των οποίων κυμαίνεται από 20 έως 10.000 ευρώ
Το Ιράν χαρακτήρισε την ανάρτηση «γελοία»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά από τον τεχνολογικό κολοσσό να ακολουθήσει το παράδειγμα της Google μετά το διάταγμά του
Καταγγελίες για υποκλοπή και «άδειασμα» τραπεζικών λογαριασμών
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.