- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τραμπ για υπόθεση Μπάιντεν: Η μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική ιστορία
Στην αντεπίθεση ο Αμερικανός πρόεδρος, κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς για «πολιτικά παιχνίδια»
Η υπόθεση Μπάιντεν είναι η μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Νέα επίθεση κατά των Δημοκρατικών εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ στον απόηχο του σκανδάλου που ξέσπασε με την υπόθεση Μπάιντεν. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άσκησε πιέσεις στον Ουκρανό ομόλογό του, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του γιου του Τζο Μπάιντεν -βασικού πολιτικού του αντιπάλου στις επόμενες προεδρικές εκλογές.
Ο Τραμπ χαρακτήρισε την υπόθεση Μπάιντεν ως τη μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ. «Αυτό που γίνεται τώρα είναι η μεγαλύτερη απάτη στην αμερικανική πολιτική ιστορία» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. Και πρόσθεσε, απευθυνόμενος σε πολίτες: «Οι Δημοκρατικοί θέλουν να σας πάρουν τα όπλα σας, την υγειονομική περίθαλψή σας, την ψήφο σας, την ελευθερία σας, τους δικαστές σας, θέλουν να σας πάρουν τα πάντα».
«Είναι πολύ απλό. Προσπαθούν να σταματήσουν εμένα, διότι μάχομαι για σας. Και δεν θα το αφήσω να συμβεί ποτέ αυτό» τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το επίμαχο τηλεφώνημα στον Ουκρανό πρόεδρο
Την προηγούμενη εβδομάδα οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων ξεκίνησαν έρευνα που ενδέχεται να οδηγήσει στην παραπομπή του Αμερικανού προέδρου στη δικαιοσύνη.
Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι η τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολόντιμιρ Ζελένσκι. Σε αυτήν, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος τον πίεσε να ξεκινήσει στην Ουκρανία εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του Τζο Μπάιντεν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Η κόκκινη γραμμή της Αθήνας
Τι ανακοίνωσε το Βατικανό
«Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα και αποσκοπεί στον αποκλεισμό από την πολιτική ζωή»
Xαρακτήρισε παράνομες τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Το τέλος μιας παράδοσης αιώνων;
Ο ΥΠΕΞ Ζαν-Νοέλ Μπαρό προειδοποιεί για ξένες παρεμβάσεις στις επερχόμενες εκλογές
Η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση
Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ενίσχυση των υπηρεσιών υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης
Ο 19χρονος «αρχικυνηγός ποντικιών» της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης
Σοκαριστικές καταγγελίες στη δίκη του κωμικού
Γείτονες ενημέρωσαν τις αρχές για το άγριο, διπλό έγκλημα
4 φορές τουλάχιστον έχουν εκδηλωθεί φέτος πυρκαγιές σε χώρους ανακύκλωσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.