Trending Now

Mad VMA 2022: Ο DJ Βαλεντίνο απαντά για την «αόρατη κονσόλα»

Ο διάλογος με χρήστη στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DJ Valentino
DJ Valentino © NDP Photo Agency

Σε έναν διάλογο με χρήστη στο Twitter, ο DJ Valentino απάντησε για την εμφάνισή του στα MAD VMA 2022 που έπαιζε σε ένα απλό τραπέζι χωρίς κονσόλα.

Απάντηση για την εμφάνισή του στα MAD VMA 2022 που έπαιζε σε ένα απλό τραπέζι χωρίς κονσόλα, έδωσε ο DJ Valentino.

Το βίντεο έγινε viral και ο ίδιος δέχθηκε πλήθος σχολίων για την εικόνα αυτή, προσπαθώντας στη συνέχεια να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν.

Χρήστης στο Twitter ανέβασε το βίντεο και σχολίασε «Δεν πάει πιο χαμηλά!». Τότε, λοιπόν, ο Βαλεντίνο απάντησε:

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ».

Ωστόσο, ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του επισήμανε ότι «ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός» λέγοντας στον Βαλεντίνο: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι».

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε:

«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

To tweet από το ΠΛΑΙΣΙΟ που έγινε viral

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το tweet που έκανε η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ με αφορμή την κονσόλα που «έλειπε» από το stage των MAD VMA 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ