Trending Now

Όσκαρ 2022: Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Η φωτογραφία που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Νικόλ Κίντμαν
Νικόλ Κίντμαν © Τwitter

Όσκαρ 2022: Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν – Πώς έγινε viral και συνδέθηκε με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ.

Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ σημαδεύτηκε από ένα απρόσμενο γεγονός: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων. Όπως σημειώνει η Daily Mail, μια φωτογραφία της 54χρονης Νικόλ Κίντμαν, η οποία φαίνεται σοκαρισμένη, γρήγορα έγινε viral στο Twitter. Με τους χρήστες να ισχυρίζονται ότι η εν λόγω αντίδραση της ηθοποιού συνέβη τη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χτυπούσε τον Κρις Ροκ.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από το περιστατικό. Αυτό όμως δεν πτόησε του χρήστες των social media να κάνουν την ηθοποιό meme.

«Το Όσκαρ καλύτερης αντίδρασης παίρνει η Νικόλ Κίντμαν», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Η Νικόλ Κίντμαν αντιδρά στο περιστατικό των Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ στα #Όσκαρ. Ένα νέο meme γεννήθηκε», ανέφερε ένας άλλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είχε σχολιαστεί και παλαιότερα για τον τρόπο που χειροκρότησε σε τελετή απονομής Όσκαρ.

 

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

 

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε έξαλλος στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ αφήνοντας αποσβολωμένη όλη την αίθουσα. Ο Κρις Ροκ μόλις είχε κάνει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Σμιθ - η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκία - προκαλώντας το ξέσπασμα του ηθοποιού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γουίλ Σμιθ παραλάμβανε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τη «Μέθοδο των Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα. Ελπίζω η Ακαδημία να με καλέσει ξανά σε τελετή της», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογηθεί για την πράξη του.

Γουίλ Σμιθ
Γουίλ Σμιθ © EPA/ETIENNE LAURENT

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ