Trending Now

Oscars 2022: Η κόντρα του Γουίλ Σμιθ με τον Κρις Ροκ κρατάει εδώ και χρόνια

Το 2016 ο κωμικός είχε αστειευτεί ξανά αλλά για άλλο λόγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών
Η στιγμή που ο Σμιθ χτυπά επί σκηνής τον κωμικό © ΕPA Pool

Η κόντρα του Γουίλ Σμιθ με τον Κρις Ροκ κρατά από το 2016 και την τότε απονομή των Όσκαρς.

Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ φαίνεται πως έχουν κόντρα από παλαιότερα και συγκεκριμένα από τα βραβεία Όσκαρ του 2016, όπου παρουσίαζε και τότε ο κωμικός.

Η μεταξύ τους αντιπαράθεση φαίνεται πως κορυφώθηκε τώρα. Τότε, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό People, ο Ροκ είχε βάλει ξανά στο στόχαστρο της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία δεν ήθελε να παρευρεθεί στα βραβεία καθώς δεν υπήρχαν πολλοί μαύροι ηθοποιοί υποψήφιοι.

«Η Τζάντα είπε δεν θα έρθει. Και αναρωτιέμαι “δεν είναι στην τηλεόραση;” Η Τζέιντα θα μποϊκοτάρει τα Όσκαρς; Το να μποϊκοτάρει η Τζέιντα τα Όσκαρ είναι σαν να μποϊκοτάρω εγώ τα εσώρουχα της Ριάνα. Δεν με κάλεσε κανείς», είχε πει. «Ο Γουίλ ήταν ακόμα θυμωμένος γι' αυτό», σημειώνει η ίδια πηγή.

Ο Ροκ έκανε επίσης πλάκα με τον Σμιθ και την πιθανή υποψηφιότητά του στα Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία Concussion. «Ο Γουίλ δεν ήταν υποψήφιος για το Concussion. Το καταλαβαίνω. Εκνευρίστηκες. Δεν είναι δίκαιο που ο Γουίλ ήταν τόσο καλός και δεν προτάθηκε. Έχεις δίκιο», ανέφερε. «Είναι επίσης άδικο που ο Γουίλ πληρώθηκε 20 εκατομμύρια για το Wild Wild West».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ