Trending Now

Το Twitter τρολάρει το τραπέζι στη συνάντηση Πούτιν με Μακρόν

Ο Μυστικός Δείπνος, το πινγκ πονγκ και ο Λουί ντε Φινές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η συνάντηση Πούτιν με Μακρόν στο Κρεμλίνο και το «παιχνίδι» στο Twitter
Η συνάντηση Πούτιν με Μακρόν στο Κρεμλίνο και το «παιχνίδι» στο Twitter @Twitter

Πούτιν και Μακρόν κάθισαν σε τραπέζι με τρία μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο και στο Twitter το τρολάρισμα δεν σταματούσε.

Η φωτογραφία Πούτιν με Μακρόν από τη χθεσινή συνάντησή τους στο Κρεμλίνο έχει γίνει viral στα social media. Ο Ρώσος πρόεδρος και ο Γάλλος ομόλογός του κάθονται σε ένα τραπέζι για να μιλήσουν για την Ουκρανία.

Μετά το τετ α τετ των δύο ηγετών στην παγωμένη Μόσχα, ο Μακρόν δήλωσε ότι επετεύχθη η αποφυγή περαιτέρω κλιμάκωσης.

Μόνο που το Twitter φαίνεται πως ασχολήθηκε περισσότερο με την... απόσταση που τους χώριζε, η οποία παρέπεμπε σε καταστάσεις βγαλμένες από κωμωδίες του Λουί ντε Φινές, τύπου «Pass me the salt».

Η κρίση στην Ουκρανία ολοένα και μεγαλώνει και φως στο τούνελ μέσω διπλωματίας δεν φαίνεται να υπάρχει παρά τα όσα δήλωσε ο Μακρόν. Τα ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία αυξάνονται και πληθύνονται, την ώρα που οι ΗΠΑ, μέσω του ΝΑΤΟ, συνεχίζουν να μεταφέρουν Αμερικανούς στρατιώτες σε Ρουμανία και Πολωνία.

 

Πούτιν και Μακρόν στο ίδιο τραπέζι - Η απόσταση που τους χώριζε και το τρολάρισμα στο Twitter

Δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail αναφέρει ότι το τεράστιο τραπέζι στο οποίο κάθισαν για να μιλήσουν ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε απόσταση τρία μέτρα περίπου.

«Τα μέτρα για τον κορωνοϊό», σχολίασε χρήστης στο Twitter, την ώρα που το τρολάρισμα δεν είχε τέλος. «Υπάρχει περισσότερος χώρος ανάμεσα σε Μακρόν και Πούτιν σε σχέση με την απόσταση αυτήν τη στιγμή ανάμεσα στον ρωσικό στρατό και στα ουκρανικά σύνορα» σχολίασε ένας άλλος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ