- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βραζιλία: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή επειδή δεν της άρεσε το κούρεμα
Οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι τότε είχε φύγει ικανοποιημένη από το κατάστημα
Σοκ στη Βραζιλία: Μαχαίρωσε hairstylist μετά από διαφωνία για τα μαλλιά
Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν σε κομμωτήριο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όταν μία γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε κομμωτή επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα θεραπείας στα μαλλιά της.
Η 27χρονη Λάις Γκαμπριέλα Μπαρμπόζα ντα Κούνια συνελήφθη μετά την επίθεση στον hairstylist Εντουάρντο Φεράρι, με κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τη στιγμή που τον πλησιάζει από πίσω και τον μαχαιρώνει ανάμεσα στις ωμοπλάτες ενώ εκείνος εξυπηρετούσε άλλη πελάτισσα στο κομμωτήριο στη Βραζιλία.
Στο βίντεο φαίνεται ο κομμωτής να γυρίζει σοκαρισμένος, ενώ εργαζόμενοι και πελάτες ακινητοποιούν άμεσα τη γυναίκα. Άλλο βίντεο δείχνει σεκιούριτι να τη συγκρατούν μέσα στο κομμωτήριο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η διαμάχη είχε ξεκινήσει περίπου έναν μήνα νωρίτερα, όταν η γυναίκα είχε επισκεφθεί το κομμωτήριο για ανταύγειες και θεραπεία texturising. Οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι τότε είχε φύγει ικανοποιημένη, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες του αποτελέσματος στα social media.
Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα άρχισε να ζητά επιστροφή χρημάτων, ενώ φέρεται να απειλούσε τον κομμωτή, λέγοντας ακόμη και ότι ήθελε να «βάλει φωτιά» στο κατάστημα.
Σε βίντεο που είχε αναρτήσει online, υποστήριζε ότι τα μαλλιά της έμοιαζαν με εκείνα του γνωστού βραζιλιάνικου comic χαρακτήρα «Cebolinha».
Την ημέρα της επίθεσης εμφανίστηκε ξανά στο κομμωτήριο απαιτώντας άμεση λύση. Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε το περιστατικό.
Ο κομμωτής υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και το τραύμα χαρακτηρίστηκε επιφανειακό.
Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, η γυναίκα φώναζε ότι ο hairstylist «θα πεθάνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο» αν δεν της επιστραφούν τα χρήματα, ενώ allegedly είχε απειλήσει ακόμη και να πληρώσει κάποιον για να τον σκοτώσει.
Ο Εντουάρντο Φεράρι ανέφερε σε δήλωσή του ότι η ομάδα του παρακολουθεί στενά τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να κανονικοποιείται μία απόπειρα δολοφονίας».
Πηγή: Daily Mail / τοπικά βραζιλιάνικα ΜΜΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η απίθανη δήλωση του Κουκουρέγια
Η αφορμή δόθηκε από τηλεοπτικά πλάνα μετά τον αγώνα της Formula 1
Έβγαλε την μπλούζα, έγινε ένα με τον κόσμο και...πήρε και το μικρόφωνο από δημοσιογράφο
Το ορθογώνιο αντικείμενο έχει προκαλέσει συζητήσεις - Τι λένε οι ειδικοί για το μυστήριο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το τατουάζ που κάλυψε το σώμα ήθελε κανονικά δύο χρόνια να ολοκληρωθεί και ο τραγουδιστής επέμεινε να τελειώσει τη διαδικασία μέσα σε δύο μήνες
Όταν έχεις θητεύσει όχι μόνο ως ιατρική διάνοια, αλλά και ως «Μαύρη Οχιά»
Πώς η Σουίφτ μετέτρεψε την απώλεια σε επιχειρηματικό πλεονέκτημα
Η διάσημη ράπερ εμφανίστηκε με πανάκριβη τσάντα παρά τα δρακόντεια μέτρα λόγω Τραμπ
Όλα όσα δεν ήξερες για την πιο διάσημη πάπια του κόσμου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Δείτε τις επίμαχες σκηνές
Δεν είναι η πρώτη φορά που χρεώσεις σε παγωτατζίδικα προκαλούν αντιδράσεις
Το βίντεο από τη στιγμή έγινε γρήγορα viral στο TikTok
Οι αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.