Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 525

Μυρτώ μου, τα έχω κάνει μαντάρα...

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 525
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μυρτώ μου, τα έχω κάνει μαντάρα... Αυτός 50 παντρεμένος με παιδιά και αφεντικό μου στη δουλειά, εγώ 30, προφανώς ελαφρόμυαλη, τα έμπλεξα μαζί του, ερωτεύθηκα και τώρα τραβάω τις κοτσίδες μου. Η λύση είναι να το τελειώσω. Πώς χωρίζεις έναν εντελώς χειριστικό άνθρωπο που μάλιστα η επαγγελματική σου ζωή περνάει κατά πολύ από το χέρι του; Έχεις να μου προτείνεις κάνα τρόπο να ξεκόψω ή καμιά δουλειά να πάω;

Δολοπλοκήστε. Φτιάξτε τα με το λογιστή του και αποσπάστε πληροφορίες για το πώς κλέβει την εφορία, φωτογραφήστε διπλά βιβλία, ηχογραφήστε συνομιλίες, εκβιάστε τον με κάθε άνομο και διεφθαρμένο μέσο σε επίπεδο επαγγελματικό και προσωπικό, μπήξτε το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο, απειλήστε τον, τερματίστε το, καρφώστε στη γυναίκα του ότι την κεράτωνε μαζί σας, αναρριχηθείτε στην ιεραρχία, θέστε υποψηφιότητα για διευθύνουσα σύμβουλος και φάτε του τη θέση, ακόμα και την ίδια την επιχείρηση αν του ανήκει, καρφώστε τον στο ΣΔΟΕ ότι έχει ρημάξει το κράτος, κλείστε τον φυλακή, περάστε την επιχείρηση στο όνομά σας και τέλος σκοτώστε το λογιστή για να το βουλώσει. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα αποκτήσετε μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Υ.Γ. 1 Έναν εντελώς χειριστικό άνθρωπο τον χωρίζεις με έναν και μοναδικό τρόπο: αποφασίζεις (εντελώς) να τον χωρίσεις. Και αφού τον ερωτεύτηκες, σημαίνει ότι δεν είναι κανένα ελεεινό υποκείμενο που θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να εκδικηθεί μια υφιστάμενή του 20 χρόνια μικρότερη. Αν με τη λέξη «χειριστικός» εννοούσατε και κάτι τέτοιο (εκτός από το συναισθηματικό χειρισμό), τότε κάντε όλα τα παραπάνω.

Υ.Γ. 2 Πιο εύκολο από το να βρείτε δουλειά στις μέρες μας – που να πληρώνεστε εννοώ, γιατί δουλειές σκέτες παίζουν ολούθε.


Αγαπητή Μυρτώ, εδώ και περίπου ένα μήνα έχω χωρίσει με την κοπέλα μου την οποία αγαπάω και θέλω πολύ. Γνωριστήκαμε τυχαία σε έναν αγώνα μπάσκετ και από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα. Πέρασαν 2 μήνες για να τη δω –μας χωρίζουν 80 χλμ.–, μέχρι που συναντηθήκαμε, βγήκαμε και από τότε ουσιαστικά τα φτιάξαμε. Το δύσκολο ήταν πως βλεπόμασταν μια φορά την εβδομάδα. Τελικά μου είπε να χωρίσουμε γιατί δεν μπορεί να ζει άλλο σε αυτή την κατάσταση. Χωρίσαμε αρκετά φιλικά, μου είπε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε, αλλά αυτό δεν έγινε. Της έστειλα μετά από μια εβδομάδα και απάντησε πως δεν ήθελε να με ξαναδεί, χωρίς να της έχω κάνει κάτι. Αυτό που θέλω είναι καμιά συμβουλή για να την ξανακερδίσω και να μου πεις τι μπορεί να έχει γίνει.

Η συμβουλή μου είναι να προσανατολιστείτε σε μια αγάπη πιο χειροπιαστή –αυτή εδώ είναι κάπως αλαφροΐσκιωτη και στην κοσμάρα της–, αφήστε που μια φορά την εβδομάδα δεν το λες και σχέση, πιο πολύ σαν ψυχοθεραπεία ακούγεται, δεν είναι ούτε εμπνευστικό ούτε «καλυπτικό» όταν είσαι μέσα στην άνοιξη με την καρδιά ξέχειλη και θέλεις να τα κάνεις όλα με τον άλλο, βόλτες, ποτά, σινεμά, συναυλίες, βουτιές κ.λπ. Δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, πάντως πιστεύω ότι θέλετε περισσότερα από τη σχέση σας και ότι σύντομα θα βαριόσασταν και θα φεύγατε εσείς. Σκεφτείτε το.

Υ.Γ. Επίσης πιστεύω ότι έχει βρει άλλον.


Μυρτώ, γεια σου! Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήμουν για λίγο με ένα παιδί... Ήταν μια κατάσταση από αυτές που λες «ααα, να ένας ωραίος» και τσουπ αυτός ο ωραίος θέλει εσένα και τα βρίσκετε... Όμως μετά έφυγε για αρκετό διάστημα (λόγω εκπαίδευσης). Τώρα που γύρισε (μόνο για λίγες μέρες) βγήκαμε, τα είπαμε και τσουπ πάλι κάτι έγινε. Βέβαια συμφωνήσαμε πως μια σχέση από απόσταση δεν είναι εφικτή, όμως εγώ τον θέλω και να σημειώσω πως δεν έχω περάσει και καλά στις προηγούμενες σχέσεις μου (άντρες γουρούνια) και αυτός ήταν ο μόνος που από την αρχή τα ξεκαθαρίσαμε (να μου πεις τι ξεκαθαρίσατε, έλα ντε). Του χρόνου, που λογικά θα είμαι κάπου μακριά (λόγω πανεπιστημίου), πάλι δεν θα μπορεί να γίνει κάτι. Αλλά είναι σαν τις ταινίες (σε φάση «Τhe notebook» ένα πράγμα). Και το ερώτημά μου είναι τι κάνω τώρα; Άννα

Αρραβωνιάζεστε ένα νεαρό, όμορφο αξιωματικό από εύπορη οικογένεια, αλλά τελικά τσουπ ξανασκάει μύτη ο φτωχός, τσουπ το κάνετε και είναι φανταστικά και τελικά τα βροντάτε όλα και τον παντρεύεστε. Μετά παθαίνετε Αλτσχάιμερ, μπαίνετε σε γηροκομείο, εκείνος μένει δίπλα σας και σας διαβάζει την ιστορία σας, εσείς δε θυμάστε Χριστό αλλά σκίζετε στο box office, τσιμπάτε και 8-9 βραβεία και παρηγοριέστε. Τσουπ.


Μυρτώ μου, είμαι 22 και τους τελευταίους μήνες έχω σχέση με ένα αγόρι 25 χρονών. Συνήθως προσέχουμε στο σεξ (τραβιέται πριν τελειώσει) όμως την τελευταία φορά είχε πολλά υγρά και λίγο ανησυχώ μήπως έγινε καμιά ζημιά και έπιασα παιδί. Λες;

Ναι, τσουπ στον αέρα.

Υ.Γ. Αν πιάναμε παιδιά από τα υγρά, θα είχε όλη η Ελλάδα περίπτερο.