- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Trending Now
Τουρίστες περπατούν σε αιωρούμενη γέφυρα 60 μέτρα πάνω από το έδαφος στον Πύργο του Άιφελ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Newsroom
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τουρίστες περπατούν σε αιωρούμενη γέφυρα 60 μέτρα πάνω από το έδαφος στον Πύργο του Άιφελ - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Επισκέπτες στο Παρίσι δοκιμάζουν τα όριά τους περπατώντας στο «Vertigo of the Tower», μια εντυπωσιακή αιωρούμενη γέφυρα με δίχτυα, τοποθετημένη στον Πύργο του Άιφελ σε ύψος περίπου 60 μέτρων από το έδαφος, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει θέα και έντονη αδρεναλίνη.
Η κατασκευή έχει μήκος 40 μέτρα και συνδέει τους ανατολικούς με τους δυτικούς πυλώνες του μνημείου, προσελκύοντας τολμηρούς επισκέπτες.
«Μακάρι να μπορούσα να κοιτάξω περισσότερο κάτω, αλλά ένιωθα τα πόδια μου να λυγίζουν όπως το ζελέ», ανέφερε τουρίστας, με τη γέφυρα να λειτουργεί έως τις 3 Μαΐου.