- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
«Το λατρεύω»: Στους ρυθμούς του Akyla και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Τραγούδησε το «Ferto»
«Εύχομαι και ελπίζω η Ελλάδα να κερδίσει τον διαγωνισμό τον Μάιο»
«Το λατρεύω»: Στους ρυθμούς του Akyla και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Τραγούδησε το «Ferto»
Το «Sing for Greece» της Κυριακής (16/2) συγκέντρωσε, πέρα από το έντονο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, και υψηλές παρουσίες, μεταξύ των οποίων και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Η Αμερικανίδα αξιωματούχος παρακολούθησε τον Εθνικό Τελικό της Eurovision καθισμένη δίπλα στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν τη διοργάνωση. Μάλιστα, δεν δίστασε να τραγουδήσει ένα μικρό απόσπασμα από το νικητήριο κομμάτι του Akyla «Ferto».
«Το λάτρεψα πραγματικά. Ήταν συγκλονιστικό να μπορώ να ζήσω από κοντά κάτι τέτοιο. Υποστήριζα όλους τους διαγωνιζόμενους. Δεν μπορούσα να πιστέψω το επίπεδο και το ταλέντο όλων αυτών των εξαιρετικών τραγουδιστών που δούλεψαν τόσο σκληρά για να φτάσουν ως εδώ», δήλωσε αρχικά η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
«Αυτό που βρήκα ιδιαίτερα όμορφο ήταν το πόσο πολύ στήριζαν ο ένας τον άλλο, εμψύχωναν, χειροκροτούσαν, πανηγύριζαν όλοι μαζί. Πραγματικά έδειξαν αυτό το υπέροχο πνεύμα της Ελλάδας, που είναι γνωστή για την αγάπη και τη στήριξη προς όλους.
»Και ανυπομονώ για κάτι ακόμα. Εύχομαι και ελπίζω η Ελλάδα να κερδίσει τον διαγωνισμό τον Μάιο στην Αυστρία. Αυτό είναι που στηρίζω με όλη μου την καρδιά. Πιστεύω πως θα είναι φανταστικό», σημείωσε.
«Ως μητέρα ενός αγοριού, με συγκίνησε ιδιαίτερα η στιγμή που ανέβασε τη μητέρα του στη σκηνή, την ευχαρίστησε και την αγκάλιασε τόσο ζεστά. Ήταν μία πολύ τρυφερή στιγμή και όλοι την χάρηκαν. Ήταν πραγματικά μία ξεχωριστή βραδιά. Είμαι πολύ χαρούμενη για την Ελλάδα απόψε και για όλες τις οικογένειες των παιδιών που συμμετείχαν», κατέληξε στις δηλώσεις της.